Jakov Prkić/CROPIX
ZIMSKA POJAČANJA

Hrvoje Maleš u Laziju traži pojačanja! Scaloni i Diakite glavne su mete Hajduka

Maleš mora dobro razmisliti kakav profil igrača može dovesti na posudbu, ali u svakom slulčju ti igrači moraju biti bolji od kadra s kojim Bijeli sada raspolažu
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 17. prosinac 2011. 10:45

Na Poljudu su shvatili da će teško u HNL-u pronaći pojačanja, pa se predsjednik Maleš odlučio na zahtjevni put. U siječnju će biti gost Lazija u Rimu.

U društvu Igora Tudora, trenera mlađih kadeta Bijelih i nekadašnjim Rejinim pomoćnikom, te nezaobilaznim menadžerom Krešom Mikulandrom, koji se brinuo o Reji tijekom boravka u Splitu, predsjednik Hajduka bit će gost predsjednika Lazija Claudija Lotita i dakako trenera Reje. S Lazijem će se pokušati napraviti suradnja na više razina, a prva i najzanimljivija jest pojačavanje Hajduka u igračkome kadru. Posudba je prva opcija za Hajduk, a zna se što Bijeli žele, kakav im profil igrača treba.

- Želim 'desetku’! - odavno je poručio Balakov.

Može li Maleš pronaći takvog igrača u Laziju? Moguće, ali treba prvo vidjeti što Lazio može ponuditi. U svakom slučaju tu je Argentinac Lionel Scaloni, 33-godišnji desni bek s dugogodišnjim iskustvom igranja u Španjolskoj i Italiji. Splićani trebaju iskusnog desnog beka, a već je Reja prošle godine bio upoznat sa željom Vučevića, tadašnjeg trenera Hajduka, koji je htio Scalonija, a ove sezone Scaloni ima samo tri nastupa. Uz Scalonija drugo ime je Mobido Diakite, 24-godišnji stoper koji je važan igrač Lazija, ali s obzirom da je imao problema s ozljedom, Rimljani bi ga rado ustupili da se vrati u željenu formu. Francuz Diakite može igrati i na poziciji zadnjeg veznog, što također Hajduku treba.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 07:04