NAPAD KRAJ RIJEKE

Huligani organizirali sačekušu, bacili baklje u kombi i prebili - juniore!

'Dva automobila u klasičnoj sačekuši zaustavili su kombi na cesti, izjurili van te bacili dvije baklje u vozilo s igračima' - rekao je trener MNK Raba Puljar-Matić
Piše: ArhivaObjavljeno: 24. siječanj 2015. 20:18

Na čvorištu Orehovica na riječkoj zaobilaznici grupa nepoznatih mladića fizički je u subotu, oko 8.30 sati, napala putnike kombija, taksija riječke registracije.

U kombiju se nalazlio osam igrača, juniora Malonogometnog kluba Rab koji su u Labin putovali na utakmicu protiv MNK Potpićana. 'Napad se odigrao strelovitom brzinom i trajao je oko minute i pol' - ispričao nam je preko telefona trener MNK Raba Josip Puljar-Matić.

'Dva automobila u klasičnoj sačekuši zaustavili su kombi na cesti, izjurili van te bacili dvije baklje u vozilo s igračima' - nastavlja Puljar-Matić koji je ostao zaprepašten scenom. 'Lupali su nogama i šakama, bilo je strašno' - navodi dalje.

Nakon toga se grupa huligana obrušila na mladiće u kombiju, napavši ih šakama i nogama te bacivši na njih baklje. Dva su napadnuta igrača juniorskog kluba navodno završila u bolnici, gdje su dobili odgovarajuću pomoć.

'Neobjašnjivo, pedest godina se bavim nogometom i nikad nisam vidio da se nešto ovakvo dogodilo.' - zaključio je trener MNK Raba.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. svibanj 2024 10:48