Ronald Goršić/ CROPIX
IGROM KUPIO IZBORNIKA

I Bilić konačno priznao: Ovakav Sammir može igrati i u reprezentaciji Brazila!

'Bila je to velika utakmica svih. Badelj je bio fenomenalan, ali je Sammir bio u ovakvom Dinamu kojeg, ponavljam, nikad u životu nisam vidio da igra tako dobro, za koplje ispred svih'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. kolovoz 2011. 02:57

Oduševljenje! Jednostavno i čisto oduševljenje. To smo doživjeli od svih koji su gledali maksimirsku utakmicu. Naravno, i od izbornika Slavena Bilića koji nam je kazao ovo:

- U svom životu nisam vidio bolji Dinamo. Gledao sam često Dinamo, ali ovako nešto još nisam vidio. Čestitam Kruni Jurčiću koji je često bez razloga bio osporavan. Jednostavno ovo je bila fenomenalna Dinamova večer.

Jasno da je izbornik dobio pitanje o fenomenalnom Sammiru koji je odigrao utakmicu za čistu desetku.

- Sammir je odigrao fenomenalno. Toliko dobro da mogu kazati da s ovakvom igrom ima mjesta i u reprezentaciji Brazila! Fenomenalna, fenomenalna Sammirova utakmica.

Je li se ovom igrom približio hrvatskoj reprezentaciji.

- Naravno, a kako ne bi! Bila je to velika utakmica svih. Badelj je također bio fenomenalan, ali je Sammir bio u ovakvom Dinamu kojeg, ponavljam, nikad u životu nisam vidio da igra tako dobro, za koplje ispred svih.

Susreli smo i bivšeg hrvatskog reprezentativca Giovannija Rossa. On je doveo skauta iz Chelseaja:

- Ljudi iz Chelseaja gledali su jednog igrača, ali, nažalost, nisu mogli puno vidjeti.

Nije htio reći kojeg igrača, ali smo saznali da je londonski klub želio vidjeti Matea Kovačića koji se nalazi na njihovu popisu. Međutim, Mateo je igrao premalo da bi se nešto više moglo vidjeti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 04:20