SN
UKLJUČITE SE I VI!

I Dinamov playmaker igra HNL Fantasy: ‘Složio sam momčad u prvom kolu i dobio mail da sam pobijedio!‘

U našoj momčadi bila su dva igrača Dinama, među njima i gost ovotjednog SuperSportske podcasta
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. veljača 2021. 15:09

HNL Fantasy ide dalje - punom snagom. Iza nas je 20. prvenstvena dionica, a s našim ovotjednim gostom u studiju Hanza Medije, Dinamovim veznjakom Lovrom Majerom porazgovarali smo o događanjima na tom planu u sklopu SuperSportske podcasta.

Majer nam je otkrio da u svoje slobodno vrijeme voli zaigrati fantasy. U prvom kolu HNL Fantasyja bio je među pobjednicima.

Želite se uključiti u HNL SuperFantasy? Učinite to odmah i sudjelujte u tjednoj raspodjeli nagradnog fonda od 250 tisuća kuna!

- Kad se igralo prvo kolo SuperFantasyja, mi smo igrali protiv Gorice a ja tad nisam igrao pa sam odlučio sastaviti momčad. Sve sam igrače pogodio i dobio mail da sam među pobjednicima. Kasnije više nisam igrao, ali sjajna je stvar. Primijetio sam da je nakon tog prvog kola došlo do podizanja cijena igračima - rekao je Majer...

I mi smo ga uvrstili u naš tim za prošlo kolo, bio je tu i Joško Gvardiol koji nam nije donio bodove...

- Osjetio je neku bol kod prepone, mislim da nije ništa strašno. Drago mi je vidjeti da ste me stavili u vašu ekipu za prošlo kolo. Moj nastup protiv Istre je bio solidan, nije bila laka utakmica. Protiv Istre nam je uvijek teško igrati, mislim da su dobra ekipa i da su trebali imati mnogo više bodova nego što ih imaju trenutno - kaže Majer.

Cijeli SuperSportske Podcast #23 pogledajte u nastavku:

Standings provided by SofaScore LiveScore

Linker
24. travanj 2024 05:01