Nenad Dugi/CROPIX
ČUDO OD DJETETA

Ibra stigao privatnim avionom, a Šveđani kažu: 'Ma kakav Zlatan, zvijezda je Guidetti!'

Uf, Modrić, kakav igrač! Ćorluka je igrao u Cityju, ma, znam da su svi igrači svjetske veličine - rekao je nogometaš Feyenoorda koji je u 17 utakmica zabio 18 golova
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 27. veljača 2012. 22:11

Gdje je Zlatan Ibrahimović? Jedno te isto pitanje desetak puta u nekoliko sati. Švedska je, zapravo, Ibrahimović, zar ne? Došlo je pred Sheraton i nekoliko mladića, nekoliko klinaca koji su se htjeli fotografirati s jednim od najboljih napadača današnjice.

- Nitko ne zna kad će doći Zlatan. To zna samo on. I inače je to velika tajna, znate, on dolazi privatnim avionom. Ponekad, kad nije riječ o kvalifikacijskim utakmicama, klub, u ovom slučaju Milan, odveze ga posebnim zrakoplovom i vrati ga natrag, vjerojatno, odmah poslije susreta - rekao je švedski glasnogovornik, dok su nam ona dvojica nasmijanih novinara otkrila da Ibrahimović, zapravo, nije objekt "njihove čežnje".

- On je zvijezda, da, ali glavna je priča John Guidetti. On debitira za reprezentaciju tu u Zagrebu, možete biti ponosni na to. Jer, o njemu će se puno pričati idućih godina. Vidjet ćete, prije treninga, svi će hvatati Guidettija, bit će gužva oko njega.

Dakle, Guidetti? Devetnaestogodišnjak, igrač Manchester Cityja na posudbi u Feyenoordu. U 17 utakmica zabio je 18 pogodaka i zaludio naciju.

I, doista. Na treningu je iz autobusa izišao Zlatan Ibrahimović, malotko se za njim i okrenuo. Jedino ga je dočekao Dinamov trener vratara Miralem Ibrahimović i pokušao ustanoviti jesu li u rodu.

- Znam da sam kao mali išao u Bjeljinu kod neke rodbine, možda mi je Zlatan neki daljnji rod. Međutim, on to ne zna, kaže da moram pitati njegova oca - ispričao nam je Miralem Ibrahimović.

A onda se pojavio Guidetti. Sve kamere, svi mikrofoni oko njega. Zlatan je već bio na terenu, trenirao je, a "mali" John bio je pod medijskom opsadom.

- Uf, Modrić, kakav igrač! Ćorluka je igrao u Cityju, ma, znam da su svi igrači svjetske veličine. Puno odličnih pojedinaca, bit će to za nas veliki izazov. Ne osjećam pritisak, pa, tek sam na početku karijere.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 13:36