Zagreb, 120110.Stadion u Maksimiru.Okupljanje nogometasa Dinama uoci pocetka zimskih priprema.Na fotografiji: Igor Biscan.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Goršić / CROPIX
POVRATAK KAPETANA

Igor Bišćan: 'Tek kad pokušam udariti loptu znat ću je li noga spremna izdržati'

Da nisam optimist, ne bih niti trenirao ovako, ne bih se spremao za povratak. I dalje sam pun volje i motiva, imam veliku želju vratiti se na travnjak.
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 07. siječanj 2012. 10:46

Dok se većina njegovih suigrača odmarala, uživala u čarima zimske stanke, Igor Bišćan bio je gotovo svakodnevni posjetitelj Maksimira. Uredno je dolazio na treninge, trčao, radio u teretani, a nerijetko je vježbao vozeći bicikl sve do vrha Sljemena. Iz Dinama su sa svih strana zadnjih tjedana stizale optimistične vijesti da će se Igor Bišćan priključiti momčadi na početku priprema i krenuti u Međugorje, potom i u Portugal, te da će konkurirati za proljetni dio sezone. Što bi, dakle, značilo da je njegov veliki trud donio ploda, da će nastaviti karijeru. Bišćan je ipak i dalje pomalo rezerviran, još ne želi davati bombastične izjave na tu temu.

- Ne znam još niti što bih rekao. Treniram, radim, kao i dosad, ništa se nije promijenilo. U utorak ću se javiti na početak priprema, ali ne mogu sad reći kako ću krenuti, hoću li moći otpočetka raditi s momčadi - rekao nam je kratko Bišćan, koji još nije pokušao udariti loptu, tek kad to pokuša znat će je li noga spremna izdržati takav podražaj. Dok svi liječnici u Dinamu djeluju vrlo optimistično, on sam doima se kao da nije baš preveliki optimist.

- Ma, jesam. Da nisam optimist, ne bih niti trenirao ovako, ne bih se spremao za povratak. I dalje sam pun volje i motiva, imam veliku želju vratiti se na travnjak. Međutim, ne mogu na neke stvari utjecati, niti išta mogu prognozirati. Tek idući tjedan znat ćemo gdje sam i što sam i kad bih se konačno mogao vratiti - kazao je ozlijeđeni Dinamov kapetan.

KOMPLETAN ČLANAK PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-a!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 20:26