Foto: Tom Dubravec / CROPIX
NOVA ŠEMA

IGOR TUDOR I DRUŠTVO ZAPOČELI NAJČUDNIJE PRIPREME HAJDUKA Na Poljudu se treniralo cijeli dan, evo kako je Tušo podijelio igrače

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 24. travanj 2020. 21:32

Hajduk je počeo s treninzima u skupinama od po četiri igrača, dobio je dopuštenje od nadležnih u ovo doba pandemije koronavirusa, pa su tako u petak startali vježbati na drugačiji način u odnosu na prethodnih desetak dana otkako su se vratili na Poljud.

Pod vodstvom trenera Igora Tudora prva grupa od četiri igrača na teren je stigla u devet sati te odradila nešto više od sat vremena treninga. U istom ritmu treninzi će se nastaviti do večernjih sati.

Grupe od po četiri igrača podijeljeni su prema linijama u kojima igrači inače igraju (vratari - obrana - vezni igrači - napad).

Od 13. travnja Bijeli su pod paskom ljudi iz stručnog stožera smjenama vježbali u smjenama na dva terena na kojima je smio biti samo jedan igrač, a u tom periodu, nakon uvodnih vježbi snage i trke, počelo se malo raditi i s loptom odrađujući poligone. Popuštanje mjera donijelo im je sada treninga u četvorkama koje se također pridržavaju propisane udaljenosti, nemaju međusobnog kontakta, ali im je kudikamo u skupini lakše raditi s loptom.

Tako su ovoga petka na teren na Poljudu prvi istrčali Ardian Ismajli, Mario Vušković, Stipe Radić i Hamza Barry koji su potom otišli kući na tuširanje, a na travnjak je stigla druga skupina koju su činili Darko Nejašmić, Nihad Mujakić, Kristian Dimitrov i Stipe Vučur.

Zatim su na red došli i ostali, pa su se tako na Poljudu počeli treninzi po novim uvjetima, dok se prate daljnji naputci...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 12:24