Goran Mehkek / CROPIX CROPIX
LAK POSAO ZA HAJDUK

IGOR TUDOR ODUŠEVLJEN DEBIJEM NAKON TRI DODIJELJENA PENALA 'Blaženi VAR, neka nam samo bude naklonjen svaki puta ovako!'

Piše: Ivica HercegObjavljeno: 02. veljača 2020. 19:24

U utakmici 20. kola Prve HNL u nogometaši Hajduka su kao gosti pobijedili Varaždin s 3:0, a utakmica je ušla u povijest jer je prvi put došlo do VAR provjere u HNL-u.

Splitski trener Igor Tudor pobjedom je krenuo u novom mandatu na klupi Hajduka:

- Zahvaljujem na čestitkama, ali u prvom redu trebamo čestitati momcima. Bila je to prva utakmica, a odigrali smo je danas na ovoj ledini gdje je bilo više nego teško spojiti dva dodavanja. Zato je moje zadovoljstvo toliko veće. Postigli smo tri pogotka, još dva puta pogodili vratnicu i gredu i stvorili dosta prilika. Bili smo dobri i pametni i samo tako moramo nastaviti. VAR? Neka nam bude samo naklonjen svaki puta ovako.

Luka Bonačić, trener Varaždina, prvo je čestitao Hajduku na pobjedi:

- Zasluženo, došli su u Varaždin autoritativno, postavili se visoko i napadački. S druge strane, malo sam razočaran jer naša 3-4 igrača koji su nositelji igre nisu bili na očekivanoj razini. U takvom odnosu snaga Hajduk je uvjerljivo došao do pobjede.

Na upit o odlukama VAR-a i tri jedanaesterca, Bonačić je rekao:

- A bila su tri jedanaesterca! Mi smo imali edukaciju, igrači su bili upoznati s primjenom VAR-a. Mene više zaokuplja zašto smo bili ispod očekivanoga i onoga što smo pokazivali u pripremnom razdoblju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 14:09