SN
SuperSportske HNL fantasy

Igrač kola bio je autor dramatičnog pobjedničkog pogotka, Krovinović 4. put zaredom u momčadi kola

HNL donosi sjajan nogomet i neizvjesne utakmice što je najbolji poziv da i dalje igraš s nama
Piše: PromoObjavljeno: 27. kolovoz 2021. 11:37

Danas od 20:00 starta 7. kolo našeg SuperSportske HNL fantasyja, a otvaraju ga na stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici domaćin Slaven Belupo i Hrvatski Dragovoljac, koji još uvijek traži prve bodove nakon povratka u prvoligaške vode. Treba imati na umu da se utakmica igra u petak pa je realno priupitati se hoćemo li ponovno vidjeti ‘Klasični Belupo petkom’? Drugo otvoreno pitanje koje se tiče ove utakmice je hoće li novi-stari trener gostiju iz Sigeta uspjeti dobro posložiti novu momčad i hoće li osvojiti prvi ili možda prva 3 ovosezonska boda?

image
SN

Kolo koje je pred nama je zapravo najizjednačenije i najneizvjesnije kolo do sada. Svih 5 utakmica koje se odigravaju su zapravo susreti ‘al-pari’ momčadi. Lokosi na Kranjčevićevoj ugošćuju Goricu, Šibenik na Šubićevcu dočekuje Istru, a u dva velika derbija sastaju se Osijek i Dinamo na Gradskom vrtu te Hajduk i Rijeka na Poljudu. Doista nas čeka kolo za istinske nogometne sladokusce pa vas pozivamo da pratite sve utakmice te ako ste u prilici podržite svoj klub uživo na stadionu.

image
SN

U prošlom, 6. HNL fantasy kolu, kao pobjednik je izašao fantasysta pod nickom ‘boskovuksevic123’ koji je osvojio ukupno 70 bodova za momčad koja je sastavljena od igrača Hajduka i Gorice. Najbolji igrač kola bio je Stefan Simić čiji je dramatični pobjednički pogodak u 95. minuti donio Hajduku tri velika boda protiv Hrvatskog Dragovoljca.

image
SN

Obrambeni dio momčadi u MOMČADI 6. KOLA činili su redom vratar Istre Lučić (8b), “Bili” Lovrencsics (6b) i Simić (14b) te “Modri” Stefan Ristovski (6b). Lovrencsics je bio dominantan u Kranjčevićevoj te je prema SofaScore ratingu ocijenjen s ogromnih 9.5.

image
SN

Vezni red čine Hrvoje Babec (7b), Filip Krovinović (5b), Mario Ćurić (6b) te Robert Mišković (6b). Treba napomenuti da je Krovinović 4. put zaredom u momčadi kola, a Ćuriću je ovo drugo pojavljivanje zaredom.

image
SN

Ubojiti napad činili su Istrini Hassane Bande (9b) i Dion Drena Beljo (6b) te “Narančasti” Ivan Delić (8b). Ovo kolo nije bilo posebno uspješno za golgetere, stoga su jedini napadači koji su bili strijelci ovo kolo bili Bande i Delić.

Bilo kako bilo, HNL iz kola u kolo donosi sjajan nogomet i neizvjesne i zanimljive utakmice što je najbolji poziv da igraš i dalje s nama. Složi svoju SuperSportske HNL fantasy momčad, pobijedi svoje prijatelje i osvoji nagrade jer ikonski je voljeti i pratiti HNL!

Standings provided by SofaScore LiveScore

Linker
16. rujan 2024 21:03