CROPIX
SLABI REZULTATI

IGRAČKA VELIČINA ČUVARA HAJDUKOVE MREŽE 'Ako treba, prvi ću staviti glavu na mač i neka se odsiječe!'

Piše: Frane VulasObjavljeno: 07. svibanj 2018. 02:35

Samo jedan osvojeni bod u zadnja tri kola i atmosfera oko Hajduka dijametralno je suprotnoj onoj otprije samo petnaestak dana kada je eventualna pobjeda nad Dinamom otvarala mogućnost potpunog uključenja u borbu za naslov prvaka, piše Slobodna Dalmacija.

Vratar Karlo Letica pokazao je igračku veličinu mnogo puta ove sezone, a ljudsku izlaskom pred sedmu silu i onda kada ne ide baš sve po planu i željama, kada je najteže.

- Igrali smo dobro, ali u zadnjem dijelu terena nismo imali dobru ideju i realizaciju – rekao je Letica nakon susreta.

Obrana je dvaput kiksala, i sam Letica je kod prvog gola između ostalih suigrača zakasnio u intervenciji.

- Ako treba, stavit ću ja prvi glavu na mač i neka se odsiječe, ali mislim da nisam kriv za gol. Možda je moja odluka u tom trenutku mogla biti drugačija. To je nogomet, da se ne događaju greške, onda bi svaka utakmica završila 0:0.

- Imamo za čime žaliti, ali moramo se nositi s time i izvući pouke iz ovoga. Već u srijedu je Istra, moramo biti maksimalno koncentrirani – naglasio je Letica.

Trener Kopić je rekao da su padovi koncentracije posljedica i svega što se događalo?

- Na nas ne bi trebali utjecati nikakvi vanjski utjecaji. Mi na terenu moramo biti profesionalci.

Je li Hajduk u krizi? Po prvi put od dolaska Kopića Hajduk je spojio tri susreta bez pobjede?

- Ne bih to nazvao krizom, to je manjak sreće. U svim utakmicama smo imali prilika. Izostala je realizacija. Nazvao bih to nesrećom, a ne krizom – smatra Letica.

Dojam je da je vas igrače mentalno ispraznio onaj poraz od Dinama na Poljudu? Pred taj susret bila su velika očekivanja javnosti, a onda je taj balun optimizma porazom izdušio?

- Naravno da nas je taj poraz pogodio. To je bila utakmica sezone u kojoj smo mogli prvenstvo dodatno zakuhati. Rezultatski tome nismo odgovorili na najbolji mogući način.

Poslije toga uslijedio je mršavi remi u Koprivnici, pa zatim ovaj poraz.

- Tri utakmice, jedan bod. Nije baš za pohvalit se. Moramo poraditi na tome. To ćemo mi riješiti unutar svlačionice, sabrati glave i pokušati u Puli uzeti bodove.

Nakon susreta dio igrača otišao je opet do navijača, na razgovor? Što poručujete navijačima?

- Molim samo podršku do kraja. Prolazili smo kroz teške i dobre trenutke zajedno. Budite i dalje uz nas i budite nam podrška – poručio je Letica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 18:12