Mirlind Daku
 VLADO KOS/CROPIX Cropix
DETALJI IZ SVLAČIONICE

‘Imali smo Hajduk definitivno! Pravo je čudo da tada nismo vodili, i onda nesreća. A sve smo dogovorili‘

‘Pravo je čudo da u prvom poluvremenu nismo vodili‘, rekao je Škorić prije okupljanja Vatrenih.
Piše: Gradimir DukarićObjavljeno: 04. listopad 2021. 17:41

Svlačionica prvoligaša iz Gradskoga vrta je nakon završetka nedjeljnog dvoboja s Hajdukom očekivano bila razočarana ishodom. Vjeruju kako su u derbiju zaslužili više od jednog osvojenog boda. Uostalom, omjer udaraca bio je 14-5, 10-2 u okvir u korist Osijeka, 11-4 bila je prednost domaćina u udarcima iz kuta...

- Imali smo ih definitivno, vidjelo se i u tim prilikama koje smo stvorili. Lopta se dvaput odbije od vratnice i ne uđe u gol, imali smo još dvije-tri odlične situacije i pravo je čudo da u prvom poluvremenu nismo vodili. U drugom dijelu smo imali onu situaciju jedan na jedan preko Ramona i šteta što nismo pobijedili. Zahvaljujem navijačima na podršci, šteta je što nismo osvojili sva tri boda, ali mislim da smo dobro odradili utakmicu, samo je nedostajao još taj drugi gol - komentirao je kapetan Bijelo-plavih Mile Škorić.

image
Mile Škorić
VLADO KOS/CROPIX Cropix

Hajduk je na vratima imao raspoloženog Lovru Kalinića i nešto nužne sreće.

- To su takve situacije u kojima možeš prelomiti utakmicu. Sve je bilo kako smo se dogovorili, igrali smo visoki presing i stvarali šanse, brzo i poveli i sve je izgledalo idealno. Eto, primili smo taj nesretni gol iz "odbijanca“, opet nesretno, ali što možemo - kazao je kapetan Osijeka.

Momčadi iz Gradskog vrta u idućem kolu, koje je na rasporedu nakon nove runde kvalifikacija za SP 2022. u Kataru, slijedi gostovanje u Koprivnici kod Slavena Belupa i novi susret s bivšim trenerom Zoranom Zekićem, koji će se prvi puta naći na suprotnoj strani.

- Moramo se već sada okrenuti sljedećem kolu. Idemo Slaven Belupu, kod našeg bivšeg trenera kojega ja volim i obožavam, ali ću mu ovaj puta poželjeti sreću u nekim drugim utakmicama - zaključio je Škorić, koji se danas priključio hrvatskoj reprezentaciji na pripremama za Cipar i Slovačku.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 02:46