OPASNI ARGENTINAC

INCIDENT NA JARUNU Ibáñez se potukao u noćnom klubu i pritom razbio navijaču glavu!

Piše: ArhivaObjavljeno: 10. svibanj 2012. 18:03

- J... te Mamić – 'pozdravio' je Luisa Ibaneza neznanac oko pet ujutro u jarunskom klubu Faces.

Da je znao da će ga to koštati 16 šavova na glavi u režiji temperamentnog Argentinca, ostavio bi se i Mamića i psovki. I tako je proslava osvojenog Kupa za igrače Dinama završila u policijskom zapisniku. Ibanez je prijavljen za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, a za uspomenu i on je zaradio ožiljak i tri šava ispod slijepoočnice.

Prema njegovoj verziji, napala su ga dvojica huligana na putu prema WC-u i počela s klasičnim repertoarom prijetnji i uvreda.

- Govorili su da nikako ne igramo i ne dajemo sve od sebe na travnjaku. Odgovorio sam da smo upravo osvojili dvostruku krunu – tvrdi Ibanez čiji se ispravak netočnog navoda nije svidio huliganima koji su na njega potegnuli bocu.

- Vidio sam krv i uzvratio udarac.Nakon toga su nas razdvojili, a o detaljima sam obavijestio policiju. Radilo se isključivo o samoobrani – kazao je Luis Ibanez kojem je potporu dala cijela svlačionica od koje se veći dio nalazio na Jarunu u trenutku obračuna, ali i klub koji je osudio huliganski napad.

Svjedoci tvrde kako je Lučo pozvao napadača da izađu van i riješe to «đentlemenskim dvobojom». No, na to je dobio bocu u glavu.

- On je u ovoj priči napadnut – tvrdi naš izvor.

- Misle ljudi da će lako s njime s obzirom na nisku građu, a zaboravljaju da je Luis odrastao na ulicama Buenos Airesa gdje se takvi moraju dokazivati svaki dan na ulici.

Unatoč tome što je Ibanez jedan od popularnijih stanovnika svlačionice Dinama i vjerovatno zadnja osoba kojoj bi se moglo prigovoriti za htijenje i požrtvovnost na travnjaku, ovo je već drugi incident s njim u glavnoj ulozi. Prije nešto više od mjesec dana napadnut je na semaforu u Zvonimirovoj ulici. Tada su se huligani razbježali i nije bilo niti boca, a ni šavova. Ovaj put ni naočale na nosu Argentinca ne mogu sakriti posljedice burne proslave!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 23:29