Hrvatski Dragovoljac - Osijek
 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
SUPERSPORTSKE HNL FANTASY

Ispred nas je 13. kolo HT Prve lige, a svoju fantasy momčad možeš složiti do 18 sati

Pred nama je 13. kolo domaćeg prvenstva, a i ovog puta možeš do 18 složiti svoju fantasy ekipu
Piše: PROMOObjavljeno: 22. listopad 2021. 14:59

Naš “fantasysta” ima i teških dana na poslu, pa se nekad mora i osloniti na savjete koje može pronaći u člancima na portalu Sportskih novosti. Jedan takav upravo čitaš, a u njemu ćemo se posavjetovati s posljednjim gostom u SuperSportske podcastu - Filipom Petkovićem iz SofaScorea.

On je složio jednu iznimno kompetitivnu ekipu, koju je birao na temelju svog statističkog znanja koje je stekao kroz godine rada i analize sustava ocjenjivanja unutar SofaScore aplikacije. Pa možemo pogledati i što bi ti on savjetovao, kakvu fantasy momčad da izvedeš na svoj virtualni travnjak ovaj vikend.

image
SuperSportske Fantasy
SUPERSPORTSKE FANTASY

U njegovoj momčadi dominiraju mahom nogometaši Osijeka koje predvodi fantasy kapetan Pero Bombardero, a uz njega su još Malenica, Škorić i Topčagić. Miličević iz Lokomotive je svojim vrhunskim igrama te centaršutevima koji nekad postanu i golovi za fantasyste postao čest izbor dok su u njegovu momčad još upao i Kačavenda. Očekuje Filip i pobjedu Šibenika, zato je u momčad stavio mladog Raka kojeg je nahvalio zbog njegovih razigravačkih sposobnosti te Marina Jakoliša kojeg je jednostavno nemoguće izostaviti. Za kraj je ostavio Dinamove veznjake, mladog Baturinu i Tolića koje očekuje u postavi ‘modrih’ zbog sad već standardnih rotacija koje Krznar radi nakon europskih dvoboja.

Valja napomenuti i da su nogometaši Šibenika prošli podcast složili svoju fantasy momčad, a najbolji među njima je bio Antonio Jakoliš koji se s 45 bodova uspeo na visoko 3. mjesto naše “Top liste fantasysta”.

image
SuperSportske Fantasy
SUPERSPORTSKE FANTASY

Na tebi je da, kao i inače, složiš svoju SuperSportske HNL fantasy momčad do 18 sati, jer ikonski je voljeti i pratiti HNL te da razbiješ svoje prijatelje i tako zaradiš koje besplatno piće ili čak i BONUS nagradu ako buđeš među najboljima u ovom 13. kolu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 09:50