RONALD GORSIC/CROPIX
JEDNA OD GLAVNIH PRIČA

Istrin junak u prvoj pravoj polusezoni zabio i Dinamu i Hajduku: ‘Ovo je za mene utakmica iz snova!‘

Pobijedio je s Istrom Osječane na Drosini, sad je, na neki način, vratio dug...
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 24. listopad 2021. 21:04

Vratar Ivan Lučić bio je glavni Istrin junak u Maksimiru, obranio je što je trebao, Perićev udarac ipak nije mogao. Ipak, jedna od glavnih priča maksimirskog dvoboja bio je Dion Drena Beljo. U najavi utakmice napisali smo da ga Dinamo prati, da bi ga željeli dovesti. Mogao mu je to biti i pritisak, ali nije to pokazao, nego je dočekao priliku.

U 79. minuti, nakon fenomenalne akcije Luke Marina i Roberta Miškovića, vrhunski je uštopao loptu i rutinski zabio. Kao da mu je 30, a ne 19 godina. Beljo je, inače, Osijekov igrač na posudbi pa je ovaj gol, naravno, pomoć i matičnom klubu u borbi s Dinamom.

Pobijedio je s Istrom Osječane na Drosini, sad je, na neki način, vratio dug. Ne znamo je li ga Bjelica nazvao i zahvalio. Također, Beljo se može pohvaliti da je u svojoj prvoj pravoj prvoligaškoj (polu)sezoni zabio Hajduku i Dinamu. I dok je gol Hajduku bio nebitan, samo osobna satisfakcija i statisika, ovaj Dinamu sigurno ima težinu.

- Utakmica iz snova za mene, što da Vam drugo kažem. Kad smo izašli da opipamo teren u Maksimiru, baš gledam oko sebe kako je sve ogromno i nekako drugačije nego na drugim stadionima. Zamišljam u glavi kako bi bilo vrhunski danas nešto ovdje napraviti i, eto, dogodilo se. Trener Garcia je vrhunski stručnjak i cijeli tjedan nas je na ovo spremao, da ne bi netko pomislio da je ovo sreća ili nekakva slučajnost. Točno smo znali što hoćemo i mislim da smo danas vise nego zasluženo osvojili bod. Iako, da smo uzeli i sva tri boda bilo bi opravdano - rekao je nakon utakmice Beljo, ne želeći previše isticati svoj pogodak.

- Čestitam mojoj momčadi na vrhunskoj utakmici i mislim da su najbolji dani tek ispred nas. Nakon ovoga više nikome neće biti lako s Istrom, to Vam obećajem - zaključio je Beljo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 22:32