TEO KAMOV/CROPIX Cropix
REAKCIJE TRENERA

Istrin trener nakon velike pobjede otkrio što je njegove igrače posebno motiviralo, Stipić razočaran

Nakon 1:0 pobjede Istre protiv Slaven Belupa u 35. kolu Prve HNL oglasili su se treneri
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 15. svibanj 2021. 21:06

- Ne znam što bih kazao. Ovo je već peta utakmica u kojoj nam treba jedan lucky punch, ali ne uspijevamo. Trebali smo jedan bod na Drosini ali eto, nismo uspjeli, iako smo više šutirali. Djelovali smo stihijski, nismo probojni, suparnici nam po aut liniji brzo i dinamično pobjegnu, rekao je Tomislav Stipić, trener Slaven Belupa.

- Očito je da smo se ispraznili i sada ćemo morati nešto izmisliti da u posljednjoj utakmici protiv Varaždina odradimo posao kako treba. Brine to što se ne uspijevamo oduprijeti duelu, brzini, što iskazujemo nemoć. Vidjet ćemo što će učiniti drugi, hoće li nam neki rezultat ići u korist...

Oglasio se i Istrin strateg Danijel Jumić.

- Prvenstveno bih čestitao igračima koji su igrali. Sigurno im nije lako igrati ovakve utakmice. Već su u par navrata tijekom sezone bili otpisani, i to nas je dodatno motiviralo. Eto, ovom smo pobjedom ostvarili veliki korak prema cilju, a to je ostanak u ligi. Zahvalio bih se svim navijačima koji su uz nas i daju nam podršku, isto tako i onima koji su više kritični, na trenutke neugodni, a što nas dodatno motivira. Pokazat ćemo svima da ćemo što bolje izgledati u srijedu u finalu Kupa, što je velika stvar za klub, povijesna utakmica. i naravno da što bolje odradimo utakmicu u Osijeku i ostvarimo ostanak ligi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 05:40