CROPIX
RIJEČ TRENERA

IVAJLO PETEV ZADOVOLJAN NAKON 'ŠETNJE' MODRIH U ZAPREŠIĆU 'Zasluženo smo slavili, ovo je naš put, samo se nadam da se nitko nije ozlijedio'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 04. svibanj 2017. 22:25

U utakmici 32. kola Prve HNL Dinamo je kao gost u Zaprešiću pobijedio Inter sa 3-0 (2-0). Ovom pobjedom drugi Dinamo je smanjio zaostatak za vodećom Rijekom na pet bodova, sada ima 74, a Rijeka, koja u subotu gostuje kod Lokomotive, 79 bodova.

Nakon susreta trener Modrih bio je zadovoljan prikazanim, s osmijehom na licu nakon pobjede u predgrađu.

- Kontrolirali smo utakmicu, imali dobre prilike i zabili tri gola, zasluženo smo pobijedili. Zadovoljan sam pristupom, željom, formom, to je naš put, tako moramo izgledati do kraja i nastaviti raditi u istom tempu - kazao je Petev, koji se požalio na probleme s ozljedama.

- Valjda se sad nitko nije ozlijedio, dosta je bilo prošlih 10 dana. Šitumu je otišla loža, igrao je Soldo i opravdao povjerenje.

Ipak, Dinamo je ostao bez Soudanija za Split, je li treći žuti bio planski?

- Ne, takva je bila utakmica, nije bilo planski. Ne možeš raditi planove za sutra kad je danas bila utakmica. Ali, zadovoljan sam, nemam što dečkima prigovoriti.

Samir Toplak, pak, nije očajavao, no, bio je vrlo kritičan. I prema igračima i prema samome sebi.

- Zaslužena pobjeda Dinama, u ovom trenutku moja močad je ispod nivoa na kojemu može parirati Modrima. Primili smo tragikomične golove, kod trećeg gola nam se Antolić ušetao u gol. Daleko smo od prave forme, imamo velikih problema, ali problem su i glave - rekao je Interov strateg, a onda upro prstom i u sebe.

- Preuzimam odgovornost za prelazni rok. Ideja je bila da pripremimo momčad za ljeto, mislio dam da će ići glatko, da ćemo bez stresa završiti ovu sezonu, ali sam pogriješio. Mislio sam da neki igrači mogu, ali pokazuju da ne mogu i to je moja krivica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
10. svibanj 2024 01:32