Tom Dubravec / CROPIX
UOČIO VELIKI NAPREDAK

Ivanković u svom filmu: 'Dojam i igra su sve bolji, digli smo se u svim segmentima'

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 22. listopad 2013. 16:12

Nadam se da nije ništa puklo. Husejinović nam je bitan igrač - povjerio se Branko Ivanković na otvaranju hotela podno južne tribine.

Međutim, sat vremena kasnije doktor Smodek se javio s crnim vijestima. Saida Husejinovića neće biti na travnjaku sljedećih šest mjeseci...

‘Dižemo se!’

- Magnetska rezonanca je pokazala rupturu prednjeg križnog ligamenta desnog koljena i mora na operaciju - rekao je Ivica Smodek, naglasivši kako će Saju operirati ‘najveći stručnjak za takve ozljede’ odnosno njegov šef u Dinamu Saša Janković.

Izostanak veznjaka stigao je u najgori mogući trenutak. Dinamo vapi za plemenitim veznjacima koji će povezati igru. Sve prepustiti Sammiru moglo bi biti kobno. Naime, s ‘Filhom’ nikada ne znate na čemu ste...

Branko Ivanković se osvrnuo na utakmicu u Splitu kojom je Dinamo izgubio prvo mjesto na ljestvici.

- Neće nas rezultat. Dojam i igra su sve bolji. Digli smo se u svim segmentima igre, od kondicijskog do tehničkog, ali nema rezultata, a to je ono što se gleda - detektirao je Branko Ivanković.

Trener smatra da se kao veliki problem nameće sporost igre.

- Protok lopte nije dobar. Predugo je igrači imaju u nogama i u takvim situacijama nije jednostavno stvoriti šanse. To je osnovni problem ovog Dinama.

Međutim, strpljenje je najčešće nepoznat pojam kada su u pitanju Mamić i društvo iz svečane lože.

Problemi uoči PSV-a

- Potpuno mi je jasno da ga nema. Ne samo u našem klubu, već svugdje, osim možda u Njemačkoj i Engleskoj. Iskreno, nisam razgovarao sa Zdravkom nakon Splita jer se nismo vidjeli - rekao je trener Dinama koji nema previše vremena za izvlačenje kluba iz blata.

- Kriza u momčadi rješava se uz rad i razgovor, ali nemamo previše vremena. Već u četvrtak igramo protiv velikog protivnika koji ima tradiciju i koji se vratio u sam vrh nizozemskog nogometa, a imamo dosta problema. No, nećemo se predati.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 00:50