Zagreb, 190910.Stadion Maksimir.Nogometna utakmica 1. HNL, 8. kolo Dinamo - ZagrebNa slici: Kapetan Dinama u danasnjoj utakmici Sammir.Foto: Nenad Dugi / Cropix
 Nenad Dugi / CROPIX
MENADŽER SLIŠKOVIĆ

'Iz Brazilskog nogometnog saveza se raspituju za Sammira! Ovo nije reklama...'

Iz Brazilskog saveza javili su se još nakon utakmice Dinama i Villarreala, kad je Sammir blistao. Nakon tog dana kontakti s Brazilskim savezom su - učestali
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 01. veljača 2011. 15:04

Sammir nam je otvoreno kazao kako se u budućnosti nada pozivnici brazilskog izbornika, ali da je ta nada neostvariva ako će ostati u Prvoj HNL. Možda su neki tu izjavu Dinamova veznjaka shvatili s podsmijehom, ali menadžer Slišković kaže da ta priča nije bez osnova.

- Sammir to ne bi izjavio da nije upoznat sa situacijom. Ni on ni ja nismo to željeli oglašavati na velika zvona, ali sad ću kazati. Zvali su iz Brazilskog nogometnog saveza, ozbiljno su se raspitivali o Sammiru te od mene tražili da im pošaljem sve materijale o njemu, CD-e i slično. To nije reklama, to je istina, možete provjeriti. Ne bih izlazio s takvom informacijom da nije točna, ne bih se igrao karijerom svog štićenika, niti riskirao da netko iz Brazilskog saveza to demantira.

Iz Brazilskog saveza javili su se još nakon utakmice Dinama i Villarreala, kad je Sammir blistao. Nakon tog dana, doznajemo, kontakti s Brazilskim savezom su - učestali.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. svibanj 2024 12:50