CROPIX
NEMA SE VIŠE ŠTO ČEKATI

IZ SVLAČIONICE DINAMA PROCURIO DETALJ KOJI OTKRIVA ŠTO SE SPREMA NA MAKSIMIRU 'Trener se nakon utakmice rukovao sa svima, pogledao nas je u oči...'

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 25. travanj 2017. 23:26

Igrači Dinama izgubili su u Koprivnicii nova tri boda protiv Slaven Belupa, ali i pokazali da više ne stoje iza trenera Ivajla Peteva. Tako barem sugerira nestvaran statistički podatak - Modri u prvom dijelu nisu napravili niti jedan jedini prekršaj.

Novinari su nakon novog poraza Dinama Antu Ćorića pitali stoji li svlačionica i dalje iza Peteva.

- Trener se sa svakime rukovao, pogledao nas je u oči, ne znam što to znači. Ne vjerujem da je tu kraj, ali činjenica je da loše igramo. Imamo mi neke akcije, ali to je za prvaka Hrvatske nedovoljno i mislim da smo dosta pali. Nije dobra igra, ja prvi sam sa sobom nisam zadovoljan. Nismo stalno u kontinuitetu s istom ekipom, mislim da je to uz krizu igrača najveći problem.

Nikola Moro postigao je pogodak za izjednačenje.

- Ne znam što bih rekao poslije ovakve utakmice u kojoj smo dominirali svih 90 minuta, ali smo iz jedne naše pogreške i jedne kontre primili dva gola. Moj gol sad ništa ne znači, ali posvetio bih ga svojim pokojnim djedovima Anti Graniću i Nikoli Mori.

Slavenov junak bio je 18-godišnji napadač Bruno Bogojević.

- Sretni smo što smo pobijedili, dobro smo odigrali utakmicu i možemo biti zadovoljni ishodom. Što se tiče pogotka, ono što radim u juniorima prenio sam na seniore, a malo me i sreća poslužila - kazao je Bogojević.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 13:46