VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX Cropix
ZAVRŠENA SJEDNICA U HNS-U

Izabran novi šef sudaca, Hajduk ostao bez velikog finala Hrvatskog kupa! Evo gdje će se igrati

Zahtjev za organizaciju utakmice podnio je i Hajduk, ali na kraju se ipak neće grati na Poljudu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. ožujak 2021. 15:46

U Zagrebu je održana 24. sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, te je potvrđeno ono o čemu su Sportske novosti pisale posljednjih dana - Burno Marić novi je šef sudaca, a izabrana je i nova sudačka komisija.

Članovi nove Komisije nogometnih sudaca su: Damir Batinić, Bruno Marić, Ivica Modrić, Vlado Svilokos, Edi Šunjić, Ante Vučemilović Šimunović ml. i Šime Vukić. Za predsjednika Komisije imenovan je Bruno Marić, a za dopredsjednika Damir Batinić. Odluka stupa na snagu 1. lipnja 2021.

image
Bruno Marić
DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix

Na sjednici su usvojeni Pravilnik o statusu trenera, Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o statusu igrača i registracijama, Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o licenciranju klubova, Pravilnik o izmjenama Pravilnika o radu Izvršnog odbora i njegovih tijela te Odluka o izmjenama i dopunama Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika.

Izvršni odbor donio je odluku kako će utakmica finala Hrvatskog nogometnog kupa biti odigrana na stadionu HNK Gorica u Velikoj Gorici. Podsjetimo, zahtjev za organizaciju utakmice podnio je i Hajduk.

Donesena je i odluka o donaciji Županijskom nogometnom savezu Sisačko-moslavačke županije za sanaciju štete prouzročene na nogometnoj infrastrukturi uslijed potresa.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 08:55