Miljenko Karacic
ČEKA SE SAMO SLUŽBENA POTVRDA

IZGLEDA KAKO JE SVE GOTOVO! U DINAMO USKORO STIŽE JEDAN OD NAJVEĆIH TALENATA BIH NOGOMETA 'On je nedvojbeno najbolji igrač Premijer lige'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 12. veljača 2018. 14:07

Nitko ne želi ništa službeno potvrditi, osim da se razgovara i pregovara, da su Modri i Široki Brijeg blizu dogovora o Luki Menalu. Javio se jučer i iz Širokog Dalibor Šilić sportski, direktor BH-premijerligaša.

- Istina je da je razgovaramo, svakodnevno, međutim pregovori još traju. Dok sve ne bude službeno, dok se definitivno ne dogovorimo i potpišemo, nećemo reći da je gotovo - rekao je Šilić ne skrivajući da je sve još samo pitanje trenutka formalnog potpisivanja kupoprodaje.

- Moramo se sastati s ljudima iz Dinama, vjerojatno ćemo za koji dan doći u Zagreb - potvrdio je Šilić da pred službenom objavom i ne postoje više neke prepreke.

A neslužbene informacije kažu da će s predstavnicima Širokog u Zagreb stići i Luka Menalo, taj toliko spominjani mladi reprezentativac BiH. On bi već početkom idućeg tjedna, navodno u utorak, bude li sve crno na bijelo, trebao obaviti i liječnički pregled i potpisati za Modre. Dakako, ono što smo već napisali, ne bi odmah prešao u Maksimir, već bi do kraja sezone ostao na Pecari.

- Da, mogu reći da pregovori idu u tom smjeru - kaže i Šilić.

Kao što vidite, upitnika je sve manje, ostaje zagonetna tek svota koju će Dinamo platiti Širokom za transfer. Spominje se okvirna cifra od 500 tisuća eura, nešto malo iznad.

A što o Menalu, nevezano za transfer, kaže njegov trener Goran Sablić?

- Ne znam u kojoj je fazi priča o njegovu odlasku u Dinamo, ali o njemu kao igraču mogu reći samo sve najbolje. On je nedvojbeno najbolji igrač Premijer lige, tko ga god uzme, napravio je odličan posao. Talent nikad nije bio upitan, sad ima kontinuitet, a za svoje godine ima i izniman karakter. Siguran sam da će se, kamo god otišao, brzo prilagoditi i pokazati kvalitetu - rekao nam je Sablić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 12:37