Saša Antić i Mate Mišo Kovač

 

 SASA BURIC/CROPIX Cropix
65 GODINA LJUBAVI

‘Ja sam najjači igrač Hajduka u Zagrebu!‘ Evo što je legendarni Mišo Kovač poklonio najdražem klubu

Mišo je s pjesmom ‘Ja ne mogu drugo nego da je ljubim" prije 46 godina pobijedio na Splitskom festivalu
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 25. studeni 2021. 16:51

Prije 46 godina Hajduk je osvojio prvenstvo, dok je Mate Mišo Kovač pobijedio na Splitskom festivalu s pjesmom "Ja ne mogu drugo nego da je ljubim". Vjerojatno tada nije mogao ni zamisliti da će 2021. na poziv Hajduka otpjevati navijačku verziju refrena, koji se od sredine osamdesetih godina prošlog stoljeća redovito čuje s tribina na utakmicama njegovog najdražeg kluba.

Prepjevani stihovi te Mišine uspješnice uglazbljeni su u novoj verziji pjesme pod nazivom "Ja ne mogu drugo nego da ga volin", koju s Kovačem supotpisuje poznati splitski autor i glazbenik Saša Antić. Mišo je prije više od dva mjeseca dogovorio suradnju s Hajdukom i kao početak kampanje pjesma je danas premijerno puštena u eter na Radio Dalmaciji.

PJESMU MOŽETE POSLUŠATI OVDJE

- Kao veliki ambasador Hajduka više od pola stoljeća, Mišo je idealna osoba za ovu suradnju i zaslužuje pažnju koju mu Hajduk i navijači mogu mogu dati - kazao je Lukša Jakobušić, predsjednik Hajduka.

image


SASA BURIC/CROPIX Cropix

Mate Mišo Kovač nije dvojio...

- Svojih 65 godina navijam za Hajduka i cijelo to vrijeme najjači sam igrač Hajduka u Zagrebu. Nikada mi nitko nije prišao, niti rekao grubu riječ radi toga, jer svi znaju da Hajduk i Split žive u meni iskreno i bez kalkulacije. Zato sam na prvi poziv Hajduka da otpjevam navijački refren moje pjesme ponovno osjetio tu energiju i odmah rekao... Može!!! Zato što ne mogu drugo nego da ga volin - poručio je Mišo.

Širinu projekta i daljnju poslovnu suradnju Mate Miše Kovača i Hajduka pojasnila je Marinka Akrap, članica Uprave Hajduka

- Sport i glazba stvaraju posebnu emociju i želja nam je bila da povezanost Hajduka i Miše bude trajno zapisana. Posebno mi je drago da je suradnju prihvatio Saša Antić, koji je velikom Mišinom hitu dao novi, navijački izričaj. Nadamo se da ćemo uspjeti prenijeti taj osjećaj ljubavi i povezanosti generacija na sve ljude dobre volje, a za sve obožavatelje pripremili smo i posebne proizvode s Mišinim likom koje će u blagdansko vrijeme moći darivati drugima ili razveseliti sebe.

Linker
25. studeni 2021 16:54