VEDRAN RUNJE

'Ja star? Za Van der Sara i Lehmanna sam kadet. Čekam četrdesetu za pravi transfer'

'Gruzijci su nezgodni, treba ih respektirati, posebno što će atmosfera biti impresivna. U svaku utakmicu polazim s idejom da bi moglo biti dosta posla. Ako ne bude, tim bolje...'
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 22. ožujak 2011. 13:02

Lens se teško bori sa silom težom koja ga vuče za dno francuske lige. No, Vedran Runje se ne predaje. Iako su pretposljednji, pobjeda u minulom kolu na gostovanju nad Montpellierom (4:1), održala je šanse.

- Nadam se da će biti teško do posljednjem kola jer to će značiti da smo ostali u igri do kraja. Oslanjamo se na mlade igrače, nekima bih mogao biti otac. Visoko su talentirani, međutim nije im lako... Imamo dosta izgleda jer igramo s izravnim rivalima.

Međutim, dogodi li se da ispadnu, hoće li to značiti i Runjin oproštaj od ovog kluba?

- Najvjerojatnije. Iako me ugovor veže još godinu dana. Ne bih se vraćao u drugu ligi, to bi mi jako teško palo.

Kako gledate na Gruziju?

- Nezgodni su kod kuće, treba ih respektirati, pogotovo što će atmosfera biti impresivna.

Bude li posla kao u Izraelu, gdje se skinuli nekoliko zicera, je li forma na jednakoj razini?

- Klub ima jako lošu sezonu, no satisfakcija mi je da sam bitnije utakmice branio vrlo dobro, stoga mogu reći da je na razini kao i Tel Avivu. Opet, treba to pokazati na terenu. U svaku utakmicu polazim s idejom da bi moglo biti dosta posla. Ako ne bude, s tim bolje...

Kako tumačite da vratara sve duže traju, Van der Sar je na golu Manchester Uniteda sa 39 godina, Arsenal se odlučio vratiti Lehmanna.

- Sa svojih 35 još sam kadet prema njima. Čekam četrdesetu da napravim dobar transfer - na svoj, zafrkantski način, odgovorio je Runje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. rujan 2024 01:28