Kristijan Jakić
 RONALD GORSIC/CROPIX
KRZNAR U PROBLEMIMA

Jakić igrao u Osijeku, pa odlazi u Njemačku, novi udarac: vrlo neugodna ozljeda njegovog nasljednika!

Nevolja nikad ne dolazi sama. Ozlijeđeni su i Theophile i Čop, a na zadnjem treningu veliki peh...
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 29. kolovoz 2021. 18:32

Nesreća nikad ne dolazi sama, uvidio je to Damir Krznar na svojoj koži. Sve one silne ozljede stopera pa “slučaj Jakić” pa onda i novi problemi uoči utakmice u Osijeku. Ali, krenimo s Jakićem.

Veznjak, kako smo već rekli, trebao bi već u ponedjeljak otići u Eintracht, odraditi liječnički pregled i potpisati ugovor, a u utorak već trenirati s novim suigračima. Tako tvrde i njemački mediji, koji donose i da Jakić prvo stiže na jednogodišnju posudbu, a da će nakon toga Eintracht otkupiti ugovor i da će Jakić potpisati do 2026. godine.

Međutim, Nijemci pišu i da se radi o manjem iznosu od onoga koji se spominjao, da će Eintracht Dinamu platiti oko četiri milijuna eura, premda moramo reći da ne znamo misli li se na ukupan iznos ili samo na iznos koji će platiti nakon otkupa ugovora. Znamo da je Dinamo odbio prvu ponudu Eintrachta koja je bila u tim gabaritima, bilo bi neobično da su je sad u Maksimiru prihvatili.

Inače, Jakić je u Osijeku iznenađujuće osvanuo u prvih 11, Krznar ga je neki dan, prije Šerifa, maknuo iz momčadi, ali sad mu je očito trebao. Jer došla je druga nevolja.

Naime, Jakićev nasljednik u Maksimiru, odnosno dečko koji bi nakon njegova odlaska trebao dobiti više prilike, jest Marko Bulat. A on se na zadnjem zagrebačkom treningu u subotu vrlo neugodno ozlijedio. U jednom duelu (navodno s Amerom Gojakom) stradao je Bulatov zglob, nije mogao nastaviti, nije ni putovao u Osijek.

image
Marko Bulat
RONALD GORSIC/CROPIX

Da na prvu nije nimalo bezazleno jasno je iz činjenice da će Bulat morati na dodatne preglede, na snimanje zgloba. Svi se nadaju da nije riječ o ozbiljnoj ozljedi i da Bulat, koji bi baš sad trebao ozbiljno u vatru, neće dulje pauzirati. Bio bi to još jedan težak udarac za Krznara.

Nije bilo u momčadi ni ozlijeđenog Theophilea, ipak nije bio sposoban za nastup, nije bio niti na klupi, kao ni Čop, koji je također ozlijeđen.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 15:29