DUJE KLARIC/CROPIX Cropix
GLASAJTE U ANKETI

Je li Tramezzani ovo zaslužio nakon izborene Europe? Pojavilo se već i novo iznenađenje za klupu Hajduka

Kuloari bruje o portugalskom rješenju, ali Portugalac je bio u pričama i prije Tramezzanija.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. svibanj 2021. 15:47

Paolo Tramezzani bivši je trener Hajduka. Talijan je u Splitu izdržao svega četiri mjeseca u kojima je uspio stabilizirati kolektiv i dovesti ga do 4. mjesta, onog koje vodi u Konferencijsku ligu. Ipak, ovoga je četvrtka stigla obavijest iz kluba da je s 50-godišnjakom iz Castelnova sporazumno raskinut ugovor o suradnji. S njime odlaze i dva pomoćnika, ali i učinak u kojem je kroz 22 HNL-utakmice ostvario 13 pobjeda, četiri remija i pet poraza. Livaja, Fossati, Kačaniklić, Biuk, Ljubičić, ali i Tramezzani dovukli su Hajduk do Europe kad je izgledalo da je ta ista Europa daleko.

Što dalje? Kuloari bruje o portugalskom rješenju koje je, ako se sjetimo, trebalo doći prije Tramezzanija. Tada je glavni kandidat za klupu Hajduka bio Jorge Manuel Rebelo Fernandes ili skraćeno - Silas. No, on je nakon odlaska iz lisabonskog Sportinga umjesto Hajduka odabrao Famalicao u portugalskom prvenstvu.

Sada se spominje da je riječ o Joseu Manuelu Gomesu, 51-godišnjaku koji je do travnja ove godine radio u španjolskom drugoligašu Almeriji. Navodno ima vrlo dobre reference, igrači Almerije pljeskali su mu nakon što je morao otići zbog nesuglasica sa saudijskim vlasnicima toga kluba.

Osim kuloarskog pisanja o Gomesu, nije se trenutno pojavio niti jedan kandidat, bilo domaći ili strani, a mi smo za vas priredili anketu.... Pitamo vas, koga biste od navedenih imena željeli na klupi Hajduka? U ponudi su Zoran Zekić koji je slobodan nakon odlaska iz mađarskog Diosgyöra, Ante Čović, nekadašnji Hajdukov junior i bivši trener berlinske Herthe, ali i Goran Sablić, trener druge momčadi kluba s Poljuda.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 23:42