Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
PROBUDIO SE I BJELIČIN STARI ADUT

JEDAN JE IGRAČ ODIGRAO SAMMIROVSKI, ALI MNOGI SU POGLEDOM TRAŽILI IKONU HNL-A Sammir nije dugo mogao u tom ritmu, uzdao se u potez, poneku petu...

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 28. rujan 2019. 10:08

Imalo se što za vidjeti u Kranjčevićevoj. Sadržajan susret, k tome ta enigma kako će Dinamo izgledati nakon Varaždina i uoči Cityja, dakako, bilo je zanimljivo pratiti i kako će protiv Modrih izgledati opjevani Sammir.

Krenuo je motivirano, istrčao u presing na Livakovića, pa se nekoliko puta vratio i po loptu na svojih 30 metara, uz pljesak i uzdahe s tribina. No, nije mogao predugo u tom ritmu, nije mogao ni kad je bio 100 posto spreman, uzdao se u potez, poneku petu, proigravanje, udarac. To mu i jesu glavni aduti, ali Dinamo je ipak bio preozbiljan i prejak.

S druge strane, 'sammirovski', u onom pozitivnom smislu, igrao je Bruno Petković. Posebno u prvom dijelu, iznimno raspoložen, razigravao je suigrače, asistirao, jak i točan u skoku, pa poneka peta...

Mogao je i zabiti, ali sjajan je bio Grbić! Imao je Bjelica razloga za pozitivu nakon ovog susreta, puno je toga štimalo, probudio se i Kadzior, nakon Karlovca i u Kranjčevićevoj je bio u glavnoj ulozi.

U svakom slučaju Modri će prema Manchesteru u dobrom raspoloženju, a Sammir će morati naći neku drugu mušteriju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 17:54