Emir Dilaver (drugi zdesna).
 RONALD GORSIC/CROPIX
KOBNI SASTANAK

Jedan od glavnih igrača Dinama u Bjeličinoj eri napušta Maksimir!? Mamić se jako naljutio na njega...

Bio je jedan od vođa europskog Dinama. čak i kad nije bio u punoj formi. Sada je blizu odlaska...
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 26. srpanj 2020. 20:34

Što će biti s Emirom Dilaverom, računaju li s njim još uvijek u Maksimiru? Naime, kao što smo pisali, njega je Zoran Mamić, zajedno s Izetom Hajrovićem poslao ranije na odmor, još prije utakmice u Puli.

Iako nitko javno neće reći da se radi o suspenziji, niti je itko to tako predstavio, činjenica jest da je Mamića naljutila reakcija Dilavera i Hajrovića na jednom od sastanaka, nakon kojeg im je poručio da dobro razmisle o svemu i vrate se s odmora kad i svi ostali, 30. srpnja.

Međutim, je li to zapravo bio prvi korak prema odlasku Emira Dilavera iz Dinama? U trenucima kad su zadržali Theophilea, vabe Sigalija, uz Šutala, Gvardiola te Perića, koji će najesen opet biti u momčadi, Franjića koji također može igrati tu poziciju, je li Dilaver taj koji će biti višak?

Ne bismo se čudili da ta priča tako završi, premda je u Bjeličinoj eri Dilaver bio jedan od stožernih igrača europskog Dinama, čak i kad nije bio u formi, puno je značio za momčad, kao jedan od vođa. Ionako se odmah po Bjeličinu odlasku pričalo da bi on mogao otići, u međuvremenu je produljio ugovor pa je izgledalo da će još ostati u Maksimiru, no trenutno je bliži izlaznim vratima nego vratima udarne momčadi.

Ali, mijenja se preko noći puno toga u Maksimiru, uostalom, zar nije Gavranović najbolji primjer?

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 09:00