DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
SVE JE PROŠLO U REDU

Jedan od najvažnijih igrača Gorice uspješno operiran nakon strašne ozljede, slijedi dug oporavak

Važan je on igrač za Goricu, veznjak koji radi u oba pravca i unosi cijelog sebe u svaku utakmicu
Piše: Toni RoićObjavljeno: 22. ožujak 2021. 16:17

Ništa novog u Gorici nakon još jedne utakmice protiv Dinama. Poraz 0:1 kao redovna sportska tragedija, deseti put u 11 slučajeva kroz tri sezone, ali i ljudska, još gora tragedija s lomom desne noge nizozemskog veznjaka Joeya Suka.

Dogodilo se to u 50. minuti, a da ironija crne sudbine bude veća, Suk je nastradao u duelu s bivšim suigračem Marijanom Čabrajom, s kojim je još u prvoj polovici ove sezone uspješno jurišao na treće mjesto, koje Gorica i sada čvrsto drži.

Suku su pukle obje kosti potkoljenice, odmah sa stadiona prevezen je u KBC Zagreb, a u ponedjeljak je izvedena operacija koju je vodio doktor Ivan Dobrić. Zahvat je prošao po planu, Joey se osjeća dobro i svi mu želimo samo jedno, da što prije ozdravi i vrati se na nogometne terene.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix

Važan je on igrač za Goricu, veznjak koji neumorno radi u oba pravca i uvijek unosi cijelog sebe u svaku utakmicu. Osim možda Anthonyja Kalika, nema trener Siniša Oreščanin igrača sličnog profila, ali morat će strateg Gorice smisliti neku novu strategiju bez Nizozemca.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 02:25