CROPIX
GDJE SE GOD SE OKRENEŠ...

JEDINSTVENA SITUACIJA U POVIJESTI HAJDUKA I SPLITA Tko god danas pobijedi u derbiju na Poljudu, slavit će se u - Osijeku

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 25. studeni 2017. 13:19

Osječki derbi na Poljudu... Grad na Dravi dao je četiri najisturenija čovjeka klubova sudionika večerašnjeg susreta (18.00). U Hajdukovom derbiju protiv sastava iz Gradskog vrta, prvom od dva okršaja spomenutih klubova u prvenstvu i kupu u pet dana, na kormilu obje momčadi su Osječani.

Predsjednik uprave Hajduka Ivan Kos (35) je iz Osijeka, a i novi trener "bijelih" Željko Kopić (40) je Osječanin koji je pak kasnije preko drugih klubova tražio svoj igrački, pa potom i trenerski put koji ga je ove jeseni doveo i na Poljud. A i na drugoj strani je tandem iz grada na Dravi.

Trener osječkih "bijelo-plavih" je Osječanin Zoran Zekić (43), a i čelni čovjek kluba, predsjednik uprave je poduzetnik Osječanin Ivan Meštrović (38).

Kada je u veljači prošle godine preuzeo Osijek Meštrović je postao najmlađi predsjednik kluba u Prvoj HNL, dok mu tu titulu kasnije, u proljeće iste godine, nije preoteo Hajdukov Kos.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 06:40