ČEKA SE SAMO POTPIS

JEDVAJ U ROMI! Mamić potvrdio ponudu, tata Zdenko u šoku: 'Ovo je čudo!'

Ovaj iznenađujući transfer podsjeća na onaj Dejana Lovrena, ali Jedvaj odlazi još mlađi, sa samo 13 utakmica i 1170 minuta provedenih u plavom dresu
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 19. lipanj 2013. 23:25

Odlazak Tina Jedvaja iz Dinama stigao je do faze u kojoj se čeka još samo - potpis ugovora. Danas nam je Zdravko Mamić u Maksimirskoj 128 potvrdio da je Roma poslala službenu ponudu za mladog Dinamova igrača. Međutim, izvršni predsjednik nadodao je da ta ponuda nije jedina.

Ukazala se i ona londonskog Arsenala. Međutim, izvjesno jest da će Jedvaj ipak otići u "Vječni grad na sedam brežuljaka". Naravno, dok se ne potpiše ugovor uvijek su moguće neki neočekivani obrati, iznenađenja, čak i senzacije, ali priča s Romom ipak je realna opcija, to smo danas shvatili u Maksimiru.

Transfer Jedvaja podsjeća na onaj Dejana Lovrena, današnji hrvatski reprezentativac i nogometaš Southamptona, također je naglo otišao u Lyon, a u Dinamu je boravio sezonu i pol. Taj posao se uvijek navodio kao dosad najbolji plavi transfer, jer se u blagajnu slilo devet milijuna eura, za tada tek perspektivnog, ali još nedokazanog igrača. Jedvaj odlazi još mlađi, sa samo 13 utakmica i 1170 minuta provedenih u plavom dresu.

Zdravko Mamić nije jučer želio ništa komentirati tu temu, kazao je kako mu je želja odmaknuti se od medija.

Čuli smo se s Tinovim ocem, Zdenkom, koji je trenutačno na moru. Rekao nam je kako ne zna nikakve detalje oko odlaska njegova sina u Rim.

- Ne znam što bih vam kazao. Miješaju se osjećaji. Ipak je sve došlo tako naglo. Ukoliko uistinu završi u Romi, to je jednostavno - čudo! - kazao je stariji Jedvaj.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 21:27