TRI MJESECA 'OUT'

Jelavić nova žrtva otočke brutalnosti: 'Ljut sam na Blacka, namjerno me ozlijedio!'

Kako me opalio! Bez veze, ni iz čega takva ozljeda. Jako mi je žao, pogotovo što se to dogodilo uoči utakmice reprezentacije - komentirao je napadač
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 05. listopad 2010. 11:12

Nikica Jelavić bio je u bolnici Sestara milosrdnica na magnetskoj rezonanci, sat vremena kasnije nadali smo se da ima dobre vijesti.

- Nažalost, informacije su loše. Puknuo mi je ligament, moram na operaciju - javio se Jelavić, da bi netom kasnije s liječničkom službom nacionalne vrste dogovorio zahvat već za danas ujutro, kod profesora Borisa Nemeca u Matuljima, u njegovoj Bolnici za ortopediju. Službena i glavna dijagnoza je “prekinuće sindezmoze desne potkoljenice”.

Rangers se složio, Nemec je stručnjak svjetskoga glasa i bez imalo brige prepustili su ga u njegove ruke. No, Jelavića čeka duža stanka.

- Za mene je to rutinski zahvat, ali njemu predstoji oporavak od otprilike tri mjeseca. Radi se o potpuno istoj ozljedi kakvu je imao Niko Kranjčar na obje noge. Možete uzeti stare novine i samo prekopirati tekst, te promijeniti imena - objasnio je dr. Nemec.

Jelavić je, dakako, razočaran, čak i rezigniran, ali nije utučen.

- Kako me opalio! Bez veze, ni iz čega takva ozljeda. Jako mi je žao, pogotovo što se to dogodilo uoči utakmice reprezentacije - komentirao je napadač, a navijači Rangersa bijesni su na Iana Blacka, igrača Heartsa, na klupskom forumu osvanule su pogrde “prljavo kopile” i slične.

- I ja sam ljut na njega, normalno da sam ljut - kaže Jelavić. - Bila je očita namjera da me udari, nije imao šanse doći do lopte. Mogao me povuči za dres, ali on je išao da me zaustavi bilo kako. I trebao je dobiti crveni karton, a ne žuti. Zamislite, njemu žuti, a meni tri mjeseca stanke. Naravno, iako je bilo namjerno, neću mu se osvetiti. Ne govorim to zbog toga.

Mnogo ste u karijeru pauzirali.

- Neće me to slomiti, vratit ću se još jači. Nisam se pokolebao niti kad sam bio mlađi, zeleniji, a kamoli da bih sada, s toliko iskustva iz svega što sam prošao, i daleko stabilniji - zaključio je Jelavić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. lipanj 2024 10:45