VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX Cropix
RIJEČ TRENERA

Jens Gustafsson uoči gostovanja Hajduka kod HD-a: ‘Očekujem sličnu utakmicu kao protiv Slavena‘

Dat ćemo sve od sebe, sto posto da pobijedimo, to nam je imperativ – rekao je trener Hajduka
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 19. kolovoz 2021. 13:23

Malo novinara u press-salonu u Poljudu, prije polaska momčadi Hajduka na gostovanje u Zagreb. Pressica Jensa Gustafssona nije baš posjećena, neke su kolege na odmoru, kolovoz je, drugi se pouzdaju u video-link, uživo za pitanja u press-salonu Hajduka bilo nas je da na prste jedne ruke izbrojiš.

Gustafsson je pred gostovanje Hajduka kod Hrvatskog dragovoljca rekao:

- Dolazimo u Zagreb nakon teške utakmice protiv Slavena, očekujem sličan meč kao protiv Slavena, s time da mi moramo igrati još bolje. Dat ćemo sve od sebe, sto posto da pobijedimo, to nam je imperativ i vrlo važno – rekao je trener Hajduka Jens Gustafsson.

Što je s ozlijeđenima, priključili su se Lovre Kalinić i Mario Vušković?

- Trenirali su, ali Vušković ne ide, nije još spreman, tek je počeo i nije mogao trenirati na nivou da bude spreman za nastup. A Lovre će biti s nama, ali vjerujem da je Posavec dosad pokazao da i na njega možemo računati. Da spomenem i Kačaniklića, on bi trebao biti spreman nakon pauze...

Tko će onda braniti?

- Najiskrenije, nisam još odlučio.

Što nam možete kazati oko Marina Ljubičića, intrigira nas njegova minutaža, toplo-hladno, više ne igra nego igra?

- Kao i svaki mladi igrač ima svoje „up und down”, uspone i padove, vidjeli ste protiv Tobola u Splitu, bio je na vrhuncu, a onda u uzvratu i nije bio baš dobar... Ja moram biti mudar (very smart), pametan, da mu dajem minutažu kako treba. Naravno da računamo na njega i dobit će svoju minutažu. Može se dogoditi već sad protiv Dragovoljca da bude u prvom sastavu, od prve minute, zašto ne!? - osmjehnuo se Gustafsson.

Što dakle očekujete?

- Tešku utakmicu, ali i našu dobru igru i pobjedu! Motivirani smo! - poručio je švedski trener za kormilom Hajduka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
11. svibanj 2024 11:20