Arhiva
 Screenshot: HTV
EKSPLOZIVAN KOMENTAR

JOŠKO JELIČIĆ OŠTRIJI NEGO IKAD! EVO ŠTO JE SVE NABROJAO LJUDIMA U HAJDUKU 'Svake godine sve isto ispočetka! Na proljeće se budi 7 veličanstvenih..'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 08. svibanj 2018. 00:29

U emisiji HTV-a Stadion stalni komentator HTV-a Joško Jeličić osvrnuo na naše najjače klubove Rijeku, Dinamo, Osijek i Hajduk te kazao da nisu dovoljno kvalitetni i da će teško igrati skupine Europa lige, piše Slobodna Dalmacija.

Za Hajduk je kazao:

- U Hajduku ništa novo, na proljeće se budi NO umjesto libida i 'sedmorica veličanstvenih' odlučuju da smjene Brbića, Burića, Kosa, Branca i tako svake godine ispočetka. Tajming smjene je bio potpuno promašen, i naravno da se igrači i trener osjećaju potpuno nesigurni u takvim uvjetima pa rezultat pati - kazao je Jeličić.

- I sad nas za pripremu nove sezone očekuju izbori u kojima će nadzornici birati novog diplomiranog predsjednika, vjerovatno direktora Škvera ili Dalmacijacementa koji imaju vrhunsko iskustvo u upravljanju nogometnim klubom, Onda će oni birati trenera do 7., 8. mjeseca, a sezona nek ide - ironičan je bio Jeličić.

Osvrnuo se i na politiku smijenjenog predsjednika Kosa.

- Hajduk je potrošio nevjerojatno puno novca za skupe i limitirane igrače. Almeida koji je bivši, Lopez koji zna, ali je spor, Radošević koji nije igrač koji vodi igru i može dovesti Hajduk do titule i protiv ovakvog lošeg Dinama. Previše je tu igrača koji igraju za 200, 300, 400 nečega, a premalo daju na terenu. I još na sve to, odlaze predsjednik i sportski direktor, koji su ih i doveli, pa je normalno da se svi stranci radi toga osjećaju nesigurno - oštar je bio Jeličič.

- Velika greška je bila i prodaja dva najbolja igrača na polusezoni, i onda naravno da u zadnjoj trećini prvenstva Hajduk nije dao što je mogao - zaključio je Jeličić.

U emisiji je Jeličić spominjao i odlazak trenera Kopića, valjda jer se nije informirao u međuvremenu da je trener Hajduka popodne produžio ugovor s Bijelima. Desi se...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 22:03