Goran Mehkek / CROPIX
RADNO U MAKSIMIRU

JOVIĆEVIĆ POLAKO POČEO UPOZNAVATI DINAMOVCE, ALI JEDNOG SE ČEKA Čovjek koji je Dinamu golčinom za pamćenje donio Ligu prvaka još uvijek ne trenira

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 06. svibanj 2020. 19:01

Nema previše novosti u Maksimiru što se svakodnevice tiče. Igrači i trener Jovićević priviknuli su se na treninge u posebnim uvjetima, rade svaki dan oko sat vremena, novi trener polako upoznaje igrače i njihove navike. Momčad još nije kompletna, naime, Amer Gojak nije se priključio treninzima.

Odradio je samoizolaciju, ali preostaje mu obaviti još poneku formalnost vezanu za ove posebne mjere, pa bi danas ili sutra mogao krenuti u ritmu momčadi. Ono što je, svakako, dobra vijest za Jovićevića jest da se nitko od igrača dosad nije požalio na ozljedu, upalu mišića ili sličan problem koji bi mogao biti posljedica duge stanke i drugačijeg režima treninga.

Inače, jučer su u Maksimiru odrađeni testovi, ali ne na koronavirus, nego oni tjelesnih kapaciteta. Radi se o tzv. Jo-Jo testu, kojim se procjenjuje sposobnost oporavka igrača tijekom intenzivnih aktivnosti aerobno-anaerobnog karaktera.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 19:16