Damir Krajac / CROPIX CROPIX
IGOR DOBIO PRILIKU

JOVIĆEVIĆEVA PLAĆA KAO TRENERA DINAMA NEĆE BITI NI PRIBLIŽNA BJELIČINOJ Poznato je koliko je zarađivao kao trener druge ekipe, a novi ugovor...

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 15. travanj 2020. 09:58

Svi smo saznali koliku je plaću u Dinamu kao prvi trener maksimirskoga kluba imao Nenad Bjelica. Koliku bi mogao imati Igor Jovićević?

To se, naravno, ne može znati, ali definitivno je da neće biti niti približna onoj Bjeličinoj. Konačno, sad su i drukčija vremena, koronavirus je dramatično utjecao na klupske financije diljem svijeta, pa tako i u Dinamu.

Po nekim informacijama, potpuno neslužbenim, Jovićević je do sada imao primanja najviše oko 3 tisuće eura mjesečno. A u međuvremenu je pristao i na smanjenje plaće kao i svi ostali osim prve momčadi i Bjelice.

Naravno da će mu plaća kad postane prvi trener biti veća, ali špekulirati oko toga koliko će iznositi u ovom trenutku je definitivno nemoguće.

Zagreb, 180220. 
Stadion Maksimir.
GNK Dinamo media day, druzenje sa igracima Dinama koji su produzili i potpisali nove ugovore.
Na fotografiji:  Igor Jovicevic, Zoran Mamic,  Robbie Burton, Matias Godoy, Amra Peternel, Danijel Subotic, Mario Cuze, Petar Stojanovic, Mirko Barisic, Nikola Moro,  Marin Leovac, Nenad Bjelica.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX CROPIX

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 07:10