Srdačna dobrodošlica za Juranovića već u zračnoj luci
 YOUTUBE
RAZGOVOR S POLJACIMA

Juranovićev prvi intervju nakon transfera: ‘Kad sam čuo tko zove, rekao sam - idemo! Pomogao i Antolić‘

Josip je potpisao ugovor na tri godine, a otkrio je da se konzultirao i s bivšim igračem Dinama, kao i Rijeke
Piše: SNObjavljeno: 31. srpanj 2020. 12:56

Legia se pohvalila na svojim službenim kanalima kako je Josip Juranović njihov novi igrač, a upravo je varšavski klub na svojem YouTube kanalu objavio i prvi intervju s bivšim igračem Hajduka.

Intervju počinje sa simpatičnim "mučenjem" 24-godišnjaka da nešto kaže na poljskom jeziku, no ubrzo prelazi na engleski i dok sjedi na tribinama počinje priču.

"Kad mi je menadžer rekao da je Legia zainteresirana, rekao sam mu, idemo to napraviti! Želim transfer", rekao je Josip.

Evo i razloga zašto je to tako:

"Pa Legia je uvijek prva, osvajaju trofeje, igraju europske utakmice, Europsku ligu, kvalifikacije za Ligu prvaka. Ovo je za mene velika prilika. Da se pokažem", rekao je novi igrač varšavske momčadi.

Otkrio je da su mu Domagoj Antolić i Ivica Vrdoljak pomogli s upoznavanjem kluba.

"Poznajem Antolića, on je bio kapetan Dinama. Jako dobar igrač. Poznajem i Marka Vešovića, on je igrao za Rijeku. Tada su bili baš jaka ekipa, bili su prvaci Hrvatske, a osvojili su i Kup. Kad sam pričao s Markom prije dvije godine, rekao mi je da je grad prekrasan i da mu je jako lijepo ovdje", izjavio je.

Poruka na kraju intervjua.

"Želim igrati Ligu prvaka s Legijom, želimo biti na prvom mjestu u Poljskoj", zaključio je.

Transfer iznosi 700.000 eura, a Hajduk ima pravo i na postotak u budućem transferu. Kako je to sve skupa izgledalo, možete provjeriti na YouTubeu...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 05:25