Screenshot/Dinamo Instagram
JOŠ HVATA RITAM

KADA ĆE DINAMOVI NAVIJAČI NAPOKON DOČEKATI DA VIDE OVOLJETNOG 'KAPITALCA' NA DJELU? Još nije upisao niti minute, a propustit će i dva velika derbija

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 02. kolovoz 2017. 00:54

Kad će se Dinamovim navijačima predstaviti defenzivni vezni Tongo Doumbia?

Malijac trenira s momčadi, ali s obzirom na to da prije dolaska u Maksimir nije odradio ni dan priprema, još nije u adekvatnom fizičkom stanju. Doumbia pomalo hvata ritam, međutim njegov ćemo debi, barem u punoj minutaži, pričekati još neko vrijeme.

Dvoboj u Norveškoj sigurno će preskočiti, kako sada stvari stoje, vjerojatno ga neće biti ni protiv Hajduka a ni protiv Rijeke na Rujevici. Moguće je, naravno, da mu Mario Cvitanović u tim dvobojima udijeli poneku minutu i polako ga uvodi u natjecateljski “mode”, no pravo pojačanje i stožerni igrač koji bi trebao donijeti čvrstinu i sigurnost na sredini terena, zbog čega ga je Dinamo i doveo, ipak neće postati u ovom prvom dijelu sezonu, u prvim prijelomnim utakmicama.

U Maksimiru se nadaju da će ga imati na raspolaganju za zadnje pretkolo Europske lige i da će tamo biti već dovoljno spreman da pomogne momčadi pri ulasku u skupinu tog natjecanja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 13:25