Andrija Vukčević
 DAVID PINTENS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
JOŠ JEDNO POJAČANJE

Kakav dan na Kvarneru: Riječani nakon Drmića potpisali bivšeg igrača Seville i nasljednika budućeg Modrog

Uprava na čelu s Damirom Miškovićem i dalje intenzivno radi na rješavanju ulaznih transfera.
Piše: Dražen Antolić/Sportske novostiObjavljeno: 04. veljača 2021. 14:48

Crnogorac Andrija Vukčević ovoga je četvrtka u Rijeci finiširao liječnički pregled i potpisao ugovor s klubom s Rujevice. Sjajan dan riječkog prvoligaša započet je naznakom dolaska švicarskog reprezentativca Josipa Drmića, a nastavljen je potpisivanjem crnogorskog lijevog beka.

Vukčević dolazi iz Belgije sa slobodnim papirima, a zadnje je igrao u klubu Waasland-Beveren, belgijskom drugoligašu, kojeg muče financijski problemi, pa je stoga dijelu igrača podijelio ispisnice. Radi se o 24-godišnjem lijevom beku rođenom u Podgorici, koji je igrao za mlađe uzraste crnogorske reprezentacije.

S 20 godina je iz Budućnosti otišao u Sevillu. Kako se nije nametnuo, bio je na posudbi u San Fernandu, da bi dvije sezone odigrao za Spartak iz Subotice. Od 2019. godine bio je u Waasland-Beverenu. Platili su ga 250.000 eura, u tom razdoblju imao je 22 nastupa i upisao jednu asistenciju. Rijeka očekuje da bude konkurencija Danielu Štefulju na lijevom beku, a jednom i njegov nasljednik. Kad bi bio kao Marko Vešović, bio bi definitivno pogodak.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 08:47