Kristijan Lovrić

 SUPERSPORTSKE
SuperSportske HNL fantasy

Kako će strastveni fantasysti posložiti HNL fantasy momčadi za ovo kolo u kojem se igra i veliki derbi?

Naš HNL fantasy se zahuktava pa je tako pred nama 18. kolo HNL-a
Piše: PromoObjavljeno: 02. prosinac 2021. 17:32

U njemu nas čeka i najveći derbi u Hrvata, utakmica Dinama i Hajduka na Maksimiru. U gostima u 16. epizodi SuperSportske podcasta su nam bili novinari Nove TV Stipe Antonijević i Vlado Boban.

Baci oko na podcast ovdje:

Što bismo realno mi sad trebali puno pisati i savjetovati kad imamo njih koji su studiozno složili svoje HNL fantasy momčadi. Inače, momci su strastveni EPL “fantasysti” pa će svo svoje znanje i navijačku ljubav unijeti u sastavljanje naših HNL fantasy momčadi.

U bijelom kutu za Stipinu ekipu nastupaju: Subašić (Hajduk) - Tomečak (Rijeka), Goda (Slaven), Galović (Rijeka) - Ivanušec (Dinamo), Pavičić (Rijeka), Kleinheisler (Osijek), Kačavenda (Lokomotiva) - Marin Jakoliš (Šibenik), kapetan Drmić (Rijeka) i Livaja (Hajduk).

U crvenom kutu za Bobanovu ekipu nastupaju: Zlomislić (Rijeka) - Moharrami (Dinamo), Doka (Gorica), Vukčević (Rijeka) - Zvonarek (Slaven), Ademi (Dinamo), Vučkić (Rijeka), Fruk (Gorica) - Krstanović (Slaven), Drmić (Rijeka) i KAPETAN HNK GORICA - Kristijan Lovrić.

image

Grafika Stipe vs Vlado

SN

E sad, ono što sigurno valja istaknuti su cijene nekih igrača koji mogu biti ziceri za sljedeće kolo poput Ademija koji je na 6.1 milijun ili Subašića koji je na 6 milijuna. Bilo kako bilo na tebi je da sastaviš svoju SuperSportske HNL fantasy momčad do subote u 13:00 i natječeš se s prijateljima kao što rade Stipe i Vlado.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 06:11