CROPIX
PIŠU ENGLEZI

KAKVE VIJESTI S OTOKA, VELIKANI SE UKLJUČILI U UTRKU ZA HAJDUKOVOG DRAGULJA Real je dobio opaku konkurenciju, spremaju se milijunske ponude

Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 30. travanj 2018. 13:49

Hajdukov golman Karlo Letica (21) na ljeto će, po svemu sudeći, imali veliki broj opcija za nastavak karijere. Nakon što je španjolska Marca prije gotovo dva mjeseca senzacionalno objavila kako Real Madrid planira dovesti mladoga golmana kojeg vide kao pričuvnog golmana u sljedećoj sezoni, pokrenuta je prava lavina.

Sada se već zna da ga želi pola belgijske lige, da se uz Real Madrid u Primeri za njega ozbiljno zanima i Atletico, a jučer je Letičino ime osvanulo i u engleskim medijima, točnije u tiražnom The Sunu.

Split, 100318.
Gradski Stadion Poljud.
Utakmica 25. kola 1.HNL izmedju Hajduka i Istre 1961.
Na fotografiji: Karlo Letica.
Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Dakle, The Sun tvrdi da se i Newcastle uključio u utrku za Karlom Leticom i da je spreman Hajduku ponuditi osam milijuna funti. U Newcastleu su, piše The Sun, svjesni da je Letica na radaru Real Madrida i Manchester Uniteda (!?) i da adut Svraka može biti isključivo ponuda u kojoj bi se Letici jamčio status prvog golmana momčadi, jer mladi Omišanin nije sretan s ponudama u kojima mu se nudi status drugog vratara.

Tako je sada sve u rukama trenera Rafe Beniteza koji treba presuditi hoće li na vrata staviti golmana neupitno vrhunskih predispozicija, ali i realno s malo iskustva, poglavito međunarodnog.

Newcastle na vratima ima Martina Dubravku (29), Roba Elliota (31) i Karla Darlowa (27). Sva trojica su ove sezone dobivala šansu na vratima, ali nitko se nije uspio posebno nametnuti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 04:33