Ante Čizmić / Cropix
KATALINIĆ

Kandidat za klupu Kolumbije

Preko agencije ‘Bahia’ iz Madrida, za koju radi agent Ratko Bebić koji otvara ‘ruske frontove’, ali ima i dobre veze u Južnoj Americi, trener Katalinić je na popisu kandidata za izbornika Kolumbije
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 01. rujan 2011. 13:31

Ivan Katalinić je u konkurenciji da postane - izbornik Kolumbije! Vijest na prvi pogled izgleda nevjerojatno, ali zašto ne? Preko agencije ‘Bahia’ iz Madrida, za koju radi agent Ratko Bebić koji otvara ‘ruske frontove’, ali ima i dobre veze u Južnoj Americi, trener Katalinić je na popisu kandidata za izbornika nogometaša Kolumbije.

Kate, posebno nakon razlaza sa Splitom, nije od velikih riječi, ali je potvrdio kombinaciju:

- Istina je, to bi bilo vrlo zanimljivo - rekao nam je.

Trend je u svijetu da se traže strani treneri, jer domaći trpe ogromne pritiske lokalnih ‘sveznadara’. Tako Talijan vodi Engleze, Talijan vodi i Irce. Velšanin vodi Makedonce, Nijemac vodi Bugare, a Bugar vodi - hajdukovce!

Uostalom, zar se tako prije ‘sto godina’ u Južnu Ameriku nije otisnuo naš Mirko Jozić i postao prorok u Čileu?! Nemo profeta in patria sua. Nitko nije prorok u svojoj zemlji. Pa se tako ne bismo čudili da Katalinića dovedu Kolumbijci, agencija ‘Bahia’ zna svoj posao i barata prokušanim imenima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 18:20