Tom Dubravec / CROPIX
VELIKA FEŠTA HAJDUKA

Kapetan Bijelih Mario Maloča: 'Živimo najljepše dane, ovo je momčad kojoj treba vjerovati'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 15. rujan 2013. 12:47

Ozarena lica Hajdukovih igrača, dugo su putovali do svlačionica, svi su im htjeli čestitati. Probio se prvi Mario Maloča, kapetan nije mogao obuzdati osmijeh i sreću.

- Ovo je velika pobjeda, zaslužili smo je. Igrali smo odlično u drugom cijelu, Dinamo nije postojao. Rekli smo i prije utakmice da idemo po pobjedu, iako je većina mislila da će Dinamo doći ovdje i lako nas pobijediti. Ali, vjerovali smo u sebe, dali smo svoj maksimum. Živimo najljepše dane, ovo je momčad kojoj treba vjerovati i dati joj šansu - govorio je Maloča.

Dinamovci nisu bili previše raspoloženi za izjave, Zvonko Pamić teško je nalazio uzroke poraza:

- Ne znam što bih rekao, jako smo razočarani. Hajduk je bio bolji i pobijedio, ja mu čestitam i to je. Što se tiče toga da su Splićani više željeli pobjedu, mogu u svoje ime reći da to nije tako, ja sam je želio. Za ostale suigrače ne znam, ne mogu govoriti u njihovo ime.

Tužan je bio i Arijan Ademi.

- Primiti takva dva gola, to nam se ne smije dogoditi. Izgubili smo slično kao protiv Austrije u Maksimiru, samo još gluplje, iz dva prekida smo pali. Teško, teško je to objasniti - rekao je Arijan Ademi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 14:24