Nižić Zoran
 Tom Dubravec / Hanza Media / CROPIX
IZ SVLAČIONICE

KAPETAN HAJDUKA UTUČEN NAKON NEOČEKIVANOG PORAZA NA POLJUDU 'Potpuni kaos! Navijači? Imaju pravo izraziti mišljenje, nije bilo ugodno'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. studeni 2017. 23:54

Novi, teški, reklo bi se strašni udarac za Hajduk. “Bijeli“ nisu prema očekivanjima i prognozama pobijedili posljednjeplasiranu momčad na tablici, Rudeš, već su poslije uvjerljivog vodstva od 2-0 u nastavku još jednom prosuli bodove, doživjeli bolan poraz, izgubili utakmicu s 2-3.

Tako su “bijeli” propustili priliku da uskoče na drugo mjesto, dogodilo se da je Hajduk ostao privremeno na minus devet bodova dok Dinamo ne odigra utakmicu u Koprivnici. Izgledalo je poslije prvog poluvremena da će Hajduk s lakoćom osvojiti tri boda, ali se ponavljaju grijesi iz ranijih utakmica, a to je da “bijeli” posustaju.

Kapetan Hajduka Zoran Nižić ovako je prokomentirao poraz Hajduka.

- Nakon prvog dijela i vodstva 2:0, odigrali smo katastrofalno drugo poluvrijeme - potpuni kaos. Imali smo osjećaj kao da je utakmica riješena. Nije dobro jer nam se ovakve stvari ponavljaju. Navijači? Imaju pravo izraziti mišljenje, nije bilo ugodno. Smjena trenera? To je pitanje za Upravu, prenosi Dalmatinski portal.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 09:17