Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
NA RUJEVICI MIRNO

KAPETAN RIJEKE SAZNAO KAZNU ZA DOGAĐAJ U DERBIJU PROTIV DINAMA Matjaž Kek sa smiješkom popratio vijest: 'Ne znam baš kako danas te snimke putuju'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. travanj 2018. 16:09

Rijekin kapetan Filip Bradarić kažnjen je s tri utakmice zabrane nastupa nakon što je u derbiju u polufinalu Kupa protiv Dinama zaradio crveni karton. Bradarić je kažnjen zbog isključenja, ali i zbog prijave suca Marija Zebeca koji je u službeni izvještaj unio kako mu je Bradarić nakon utakmice izbio loptu iz ruke oslovivši mu se pogrdnim riječima.

Valja istaknuti kako je Bradarić već odradio jednu utakmicu protiv Slaven Belupa, a ostalo mu je još odraditi kaznu protiv Rudeša i Istre 1961 u nadolazeća dva kola. Čitavu situaciju sarkastično je prokomentirao i trener Rijeke Matjaž Kek.

Cropix

- Ne znam baš kako danas snimke 'putuju', ali očito treba neko vrijeme da stignu do onih koji trebaju odlučiti, a valjda i traje neko vrijeme da to sve pregleda - kazao je u uvodu Kek, a zatim se okrenuo i idućem susretu protiv Rudeša:

- Utakmica koja traži dobru prilagodbu na specifične uvjete u Kranjčevićevoj, te protivnika koji iz kola u kolo igra sve bolje. Rudeš izgleda bolje u ovom dijelu prvenstva, skupljaju bodove i dolaze bliže ekipama u borbi za ostanak. Imaju nekoliko pojedinaca koji igraju na visokom nivou, a sve u službi ekipe i zato to izgledaju dobro. Najvažnije da naš pristup bude pravi - ustvrdio je trener Rijeke

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. svibanj 2024 21:21