TEO KAMOV/CROPIX Cropix
NOVO IME NA KLUPI

Katastrofalan završetak sezone će ga koštati posla! Oreščanin je bivši, evo tko dolazi na klupu Gorice

Oreščanin je klupu preuzeo početkom siječnja umjesto Dambrauskasa, koji je čvrsto držao treće mjesto
Piše: Toni RoićObjavljeno: 23. svibanj 2021. 08:21

Oreščanin pred otkazom, klupi Gorice najbliži je - Rendulić! Siniša Oreščanin danas će najvjerojatnije biti smijenjen s klupe Gorice, nakon što je katastrofalno odradio završnicu sezone i prosuo dvoznamenkastu prednost ispred Hajduka i Rijeke, pa su Velikogoričani završili peti i bez povijesnog europskog nastupa.

Oreščanin je klupu preuzeo početkom siječnja umjesto Valdasa Dambrauskasa, koji je čvrsto držao treće mjesto, ali drugi dio sezone nije odrađen ni blizu te razine, pogotovo zadnje tri utakmice u kojima je Gorici bio dovoljan i jedan bod za Europu, a nije osvojen niti jedan porazima od Hajduka, Dinama i Rijeke.

image
DUJE KLARIC/CROPIX Cropix

U Oreščaninovom ugovoru je stajala klauzula da se ugovor može raskinuti, ako se ne izbori europski nastup, pa se očekuje da će predsjednik Gorice Nenad Črnko tu klauzulu danas i aktivirati.

Kao najizgledniji novi trener Gorice spominje se Krunoslav Rendulić, koji je u netom završenoj sezoni imao odlične rezultate sa Šibenikom, ali ipak nije bio po volji novih kolumbijskih vlasnika.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 20:48