ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX
UZBUDLJIVO U ZAGREBU

‘Kažu mi da nam je poništen regularan gol!‘ Tomić progovorio o spornoj situaciji, Lokosi se ipak spasili

‘Papadopoulos i Chajia su potvrdili da će biti prava pojačanja‘, rekao je nakon susreta trener Lokomotive
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 20. studeni 2020. 21:28

Lokomotiva i Varaždin remizirali su (2:2) na stadionu u Kranjčevićevoj u 12. kolu HNL-a. Varaždinci su dvaput vodili - prvo je u 6. minuti zabio Delić, a već u 10. izjednačio Chajia, da bi u 60. Hendija poslao loptu u vlastitu mrežu. U samoj završnici proslavio se debitantskim golom Grk Papadopoulos i time donio Lokosima vrijedan bod.

Trener Lokomotive Goran Tomić ne govori često o suđenju, ali je ovaj put istaknuo:


- Kažu mi suradnici da nam je u 75. minuti poništen regularan pogodak Petraka, da Papadopoulos prilikom asistencije nije napravio prekršaj na Seniću, nego ga je nadskočio. Ne znam, moram pogledati tu situaciju i vidjeti što je bilo - aludirao je Tomić na događaj u 75. minuti.


Uglavnom, Matoc je dosudio prekršaj, VAR se nije oglasio i vidjet ćemo kakav će zaključak biti nakon detaljne analize suđenja.

A Tomić je nastavio:


- Na kraju moramo biti zadovoljni bodom, iako smo u prvom poluvremenu mogli riješiti utakmicu, stvarno smo igrali jako dobro. Loše smo ušli u nastavak i primili smo bizaran pogodak, no ipak smo se uspjeli vratiti i ostati neporaženi. Ovo je za nas teška sezona, vidjelo se to i na ovoj utakmici. Papadopoulos i Chajia su potvrdili da će biti prava pojačanja - rekao je Tomić.


Ni varaždinski strateg Samir Toplak nije bio posve zadovoljan:


- Dvaput smo vodili, imao je Posavec u 80. minuti i šansu za 3:1, ali nije zabio! Bio je to ključni trenutak dvoboja, pali smo nakon te šanse, pa nas bod mora zadovoljiti, ali možemo žaliti za pobjedom. Ipak, najvažnije je da smo prekinuli crnu seriju od šest poraza - kaže Toplak.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 21:14