Tea Cimas / CROPIX
NOĆ ZA PAMĆENJE

Kek: 'Bio je pravi gušt gledati kako moji igrači uživaju. Ovo bila je fantastično'

Piše: Ivica DevčićObjavljeno: 10. studeni 2014. 10:10

Prvi stisak ruke pao je još po završetku utakmice, na tartan stazi. U press-centru Kantride Tomislav Ivković kolegi, čiji rad iznimno cijeni, čestitao je i "službeno"...

- Što reći... Kek i ja smo se zafrkavali, priznao mi je da sam "folirant" kada samo rekao da možda ne trebamo doći na Kantridi. Ali, eto, bio sam u pravu - rekao je strateg poražene momčadi i dodao - Zapravo, teško je naći riječi nakon poraza 6:0, ali ja kao vođa moram preuzeti odgovornost na sebe. Ovo je, naime, pokazatelj da trener nije dobro pripremio svoju momčad. Danas nismo odigrali ništa od onoga što smo pripremali. Mislim da smo odigrali najslabiju partiju od kada sam ja trener Lokomotive. Teško stradavanje možda je i dobrodošlo, jer, moći ćemo skinuti neke upitnike. Još jednom čestitke Rijeci, kojoj želim puno uspjeha u daljnjem takmičenju, pogotovo u Europskoj ligi.

I Matjaž Kek imao je kome čestitati - svojim igračima.

- Ovo je njihova velika pobjeda, koja će, nadam se, u budućnosti privući još više gledatelja na stadion. Bio je pravi gušt gledati kako moji igrači uživaju na terenu. Njihova izvedba, od prvog do zadnjeg, bila je fantastična. To je ono što najviše može veseliti trenera. I, da, zaboravio sam nakon Rotterdama spomenuti naše navijače. Ovim im se putem zahvaljujem na podršci, momčad im je vratila na najbolji mogući način. Sretno dalje Lokomotivi, sretno reprezentaciji, nemaju igrači svaki dan priliku igrati protiv Italije i Argentine. A pred nama je pauza koja će nam dobro doći... - kazao je trener Rijeke.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 19:07