TRANSFER KOD RIVALA?

Kek lud za Bradarićem: Rijeka ga želi odmah, Splićani traže barem milijun eura

nteres uvijek postoji, ali ništa konkretnog se nije dogodilo - rekao je Brbić
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 15. siječanj 2015. 09:18

Rijeka želi Filipa Bradarića. Nije vijest s uskličnikom, jer već dulje vrijeme s Kantride se prate igre 23-godišnjeg veznjaka Bijelih. Ali odlaskom Mate Jajala, iskusnog igrača sredine terena, ponovno se aktualizirala priča oko potencijalnog prelaska plavokosog korektora vezne linije Hajduka na Kantridu. Međutim, u startu se mora naglasiti činjenično stanje.

- Da, čuo sam priče o interesu Rijeke za Bradarića, ali Hajduk nitko iz Rijeke nije kontaktirao glede transfera našeg veznog igrača - kazao nam je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

- Zar mislite da Hajduk nije zainteresiran, da mi ne bismo uzeli nekog igrača Rijeke. Interes uvijek postoji, ali ništa konkretnog se nije dogodilo glede Bradarića - prisnažio je Brbić.

Istina je što kaže prvi čovjek Hajduka. Nije Rijeka stupila u kontakt s Hajdukom, ali također je razvidno da se s Kantride nije ugasila želja za dovođenjem Bradarića kojeg bi trener Matjaž Kek rado vidio u svojoj momčadi. Zašto? Zato što je Bradarić igrač profila koji Kek silno cijeni. Odgovoran u igri u oba smjera, britak u defenzivnim zadacima, trkački potentan, a ima i kvalitetan pregled igre s dugim loptama u prostor za napadače. I nije to nikakva novost. Zna sve to i Tudor, ali zna i Hajduk. Ono što priči daje posebnost jest informacija da je Rijeka u plaćanju odštete spremna ići do visokih milijun eura. Međutim, tu ponudu nisu na Poljud službeno poslali. Opet se postavlja pitanje - zašto? Zato što na Kantridi znaju da će Hajduk za Bradarića tražiti više negoli je Rijeka spremna ponuditi u ovom trenutku i Volpijev klub čeka pozitivni signal s Poljuda. Milijun eura je u današnjoj situaciji velik novac za Hajduk, ali.... Da, taj ‘ali’ je bitan.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 03:00