Ronald Goršić / Cropix
VRSALJKO TRENIRAO

Kelava: Boli me koljeno, ali nadam se da ću do srijede i susreta u Koprivnici biti spreman

'Žao mi je što nećemo do kraja ostati nepobijeđeni. Vikao sam na suigrače, htio sam da isprave pogreške, uvijek mi je stalo do pobjede. Istra je zasluženo pobijedila'
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 18. travanj 2011. 23:08

Ivan Kelava nije u nedjelju trenirao, zbog udarca u koljeno, koji je zaradio u Puli, dobio je slobodno.

- Boli me koljeno, ali nadam se da ću do srijede i susreta u Koprivnici biti spreman. Sve ću učiniti da budem zdrav do srijede - kazao je u nedjelju Kelava, koji je u Puli spriječen u obaranju vlastitog rekorda nesvladivosti.

- Nije zbog mog rekorda, već zbog rekorda cijele momčadi. Žao mi je što nećemo do kraja ostati nepobijeđeni. Vikao sam na suigrače, htio sam da isprave pogreške, uvijek mi je stalo do pobjede. Istra je zasluženo pobijedila, nema dvojbe, a mi ćemo se već u Koprivnici vratiti pobjedama. Iako znam da će Slaven dati sve od sebe, da se nisu još predali unatoč našoj pobjedi od 4:1 - kaže Kelava, koji bi mogao svom treneru zadati nove glavobolje ako ne bude branio. Jer, Lončarić je odavno izvan terena, Skender se tek oporavio, pitanje je u kakvoj je i on formi. Preostali su još mladi Zelenika i Jajalo.

A u nedjelju je normalno, nakon dugo vremena, trenirao Šime Vrsaljko. Kako sad stvari stoje on će u Koprivnici igrati od prve minute.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 13:18