Drago Sopta/CROPIX
ISPRED SVLAČIONICE

Kelava: Kako se osjećam? Malo izbušeno! Prehladio sam se na golu od silnih udaraca

Ta naša dva gola na kraju utakmice donekle su spasila čast. Kod 3:0 mi na klupi smo drhtali, pitali smo se kako će to završiti. Stvarno nije bilo lako - kaže Tomečak
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. studeni 2011. 00:55

Iako smo nakon dva pogotka pri kraju utakmice očekivali barem ponešto osmjeha na licima Dinamovih nogometaša. Većina njih je iz svlačionice izišla pognute glave. Niti činjenica da je Dinamo prva momčad koja je ove godine u Ligi prvaka zabila gol Realu, i to na Bernabeu, nije im vratila dobro raspoloženje.

- Razočaran sam, niti moja asistencija, niti dva pogotka koje smo zabili, nemogu mi vratiti zadovoljstvo. Ne volim gubiti pogotovo ne ovako sa šest komada u našoj mreži - iskreno je rekao Luis Ibanez, a slično misli i Mateo Kovačić.

- Malo sam tužan nakon svega, prije no što smo se snašli dobili smo tri pogotka. Nismo bili uplašeni ali jednostavno taj prvi pogodak nas je presjekao i kasnije je Real zabijao kako je htio. U drugom poluvremenu smo ipak malo stali na loptu, to je izgledalo bolje ali ipak nedovoljno da bismo bili sretni.



szólj hozzá: r vs d

Ivan Tomečak u biografiju je nakon pogotka prije dvije godine u Amsterdamu upisao i gol na Bernabeu. Barem neka utjeha.

- Ta naša dva gola na kraju utakmice donekle su spasila čast. Prije toga sve je bilo čak jako loše. Kod 3:0 mi na klupi smo drhtali, pitali smo se kako će to završiti. Stvarno nije bilo lako.

Ivan Kelava ipak nije izgubio smisao za humor.

- Kako se osjećam? Malo izbušeno! Prehladio sam se na golu od silnih udaraca. Što da kažem, primio sam prvi put šest pogodaka, ali primio sam ih protiv najbolje momčadi koje sam branio. Da u nogometu gol izvan šesnaesterca vrijedi barem dva boda možda smo još mogli preokrenuti utakmicu, ali ovako ...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 04:32